Crna hronika

Uhapšen vozač "golfa" koji je udario u ministrov mercedes

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Berane su nakon sat vremena pronašli i lišili slobode lice koje je udarilo vozilo u kojem se nalazio ministar unutrašnjih poslova Melvudin Nuhodžić i pobjeglo sa lica mjesta.



Uhapšen vozač "golfa" koji je udario u ministrov mercedes
Portal AnalitikaIzvor

Naime, 17.11.2017. godine oko 22,25 časova, na izlazu iz Berana, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke „VW Golf V“ bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.B. (35) iz Bijelog Polja i službeno vozilo marke „Mercedes“ u kojem se nalazio ministar unutrašnjih poslova Melvudin Nuhodžić a kojim je upravljao službenik MUP-a.

A.B. je, upravljajući  vozilom marke „VW Golf V“,prešao preko pune središnje linije na lijevu kolovoznu traku, namjenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, i u krivini ostvario kontakt sa vozilom u kojem se nalazio ministar Nuhodžić, a potom se dao u bjekstvo.

Nakon sat vremena od događaja, službenici CB Berane su zaustavili predmetno vozilo kojim je upravljao A.B. i tom prilikom ga lišili slobode zbog počinjenog prekršaja napuštanje lica mjesta saobraćajne nezgode iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je A.B. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u većoj mjeri od dozvoljene.

Na službenom vozilu marke „Mercedes“ je nastala manja materijalna šteta. Ministar unutrašnjih poslova nije povrijeđen.

A.B. će biti priveden sudiji za prekršaje Suda za prekršaje u Beranama uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Portal Analitika