Politika

Jovanović podlegao pritisku vlasti

Reagovanje gospodina Jovanovića, bez ikakave dileme, nema veze sa zaštitom njegovih imovinskih prava, već je u pitanju podlijeganje pritisku vlasti koja na svaki način pokušava da onemogući emitovanje spota Demokrata, iz gore navedenih razloga, saopšteno je iz te partije.
Jovanović podlegao pritisku vlasti
Portal AnalitikaIzvor

"Demokratska Crna Gora, kao ozbiljan politički i pravni subjekt poštuje imovinska i druga prava svih, tako da nam ni na kraj pameti nije bilo da neovlašćeno uđemo u neki objekat, niti smo to,  u konkretnom slučaju, učinili. Objekat u kojem smo cijeli dan, sa ekipom od oko 20 ljudi snimali spot, ustupljen nam je na korišćenje od korisnika tog objekta. I ne znamo samo kakvu kuću pominje, kad svi znaju da se radi o objektu u kojem se obavlja ugostiteljska djelatnost, o konobi. A da je sve urađeno u dogovoru sa korisnikom objekta potvrđuje i činjenica da su lica koja koriste ugostiteljski objekat veoma predusretljivo i ljubazno i dočekala i ugostila i izašla u susret svakom našem zahtjevu i svakom članu ekipe prilikom snimanja spota", kaže se u saopštenju.

Neće biti da se vlasnik objekta tek nakon četiri dana od početka emitovanja sjetio kako su Demokrate, zajedno sa cijelom produkcijskom ekipom i našim mladim glumcima, cijeli dan bile ljubazno ugošćene u konobi.

"Ko je normalan da povjeruje u tu priču? Posebno naglašavamo da predizborni spot Demokrata niti jednom riječju, niti jednim detaljem ne dotiče, niti zloupotrebljava ime vlasnika ili korisnika objekta, niti se na bilo koji drugi način može napraviti bilo koja veza između sadržaja spota Demokrata i političke veze između naše stranke i vlasnika, odnosno korisnika ustupljenog ugostiteljskog objekta", navodi se između ostalog u reagovanju Demokrata.

Aleksandar Jovanović ustvrdio je juče da je spot Demokratske Crne Gore snimljen u njegovoj kući, bez njegove saglasnosti.

 
Portal Analitika