Turizam

U Beogradu predstavljena crnogorska ponuda za novogodišnje praznike

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i Ambasadom Crne Gore u Srbiji, predstavila je danas ponudu Crne Gore za novogodišnje praznike u Beogradu.

U Beogradu predstavljena crnogorska ponuda za novogodišnje praznike
Portal AnalitikaIzvor

Promociji, koja je održana u hotela «Zira», prisustvovao je veliki broj medija: RTS, TV Prva, DM, BN, Happy, Grand, KCN,Večernje Novosti, Blic, Informer, Danas, Beta, Tanjug, Republika, Svet, Joy, Politika, Kurir, Story, Srpski Telegraf, Espreso, Hello, Lepota i zdravlje, Glorija, e-kapija, Turistički svet, Putovanja za dvoje, Stars, Bizlife, magazin AHA,  kao i veliki broj muzičkih zvijezda među kojima: Sergej Ćetković, Lepa Brena, Leontina, Neda Ukraden, Goran Bregović, Marija Šerifović, Dragoljub Đuričić i Vlado Georgiev.

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog i Podgorice, kao i strateški partneri HG Budvanska Rivijera i  HG Montenegro Stars predstavili su svoju ponudu i bogat program za novogodišnje praznike na trgovima i u hotelima. 

Promocija u Beogradu se nastavlja predstavljanjem ponude u tržnom centru Delta City u  subotu ,18. novembra, uz bogat program animacije. 

 

Portal Analitika