Vaterpolo

Da ostanemo neporaženi na svom bazenu

Dva meča u Regionalnoj ligi, isto toliko u Ligi šampiona (uključujući revanš baraža), ali još se niko nije naigrao protiv Jadran Carina na njegovom bazenu. U timu sa Škvera vjeruju da će Herceg Novi i nakon novog okršaja u A1 regionalnoj ligi ostati neosvojiva tvrđava, a novi rival će večeras biti Partizan. Utakmica na bazenu u Igalu počinje u 20 sati, a televizija Arena sport će je prenositi na svom prvom kanalu.
Da ostanemo neporaženi na svom bazenu
Dnevne novineIzvor

“Mogu slobodno da kažem da protiv svih ekipa idemo na pobjedu na našem bazenu”, poručio je jedan od aduta Jadrana Vlado Popadić. “Tako da očekujem da i u ovoj utakmici krenemo jako od samog početka, ostvarimo novu pobjedu, nastavimo dobar niz u svim takmičenjima i naravno da ostanemo neporaženi na svom bazenu”.

Ludi ritam utakmica za Jadran malo je usporio, pa momci Vladimira Gojkovića bar u Ligi šampiona dvadesetak dana nemaju obaveza. Nakon dvije pobjede na startu naredna avantura ih očekuje tek 29. novembra protiv Egera u Igalu…

“Zbog čestog igranja srijedom i vikendom sigurno da je prisutan i umor, ali nas motiviše to što igramo u Ligi šampiona kao jedna od najmlađih ekipa”, dodao je Popadić. “Sve to nam je dodatni motiv da se još više trudimo i dokazujemo iz dana u dan”.

Naša preostala dva tima u A1 ligi svoje mečeve 7. kola igraju u subotu Primorac će dočekati Mladost, dok Budva gostuje Mornaru.

Portal Analitika