Abiznis

iPhone X u ponudi Crnogorskog Telekoma od 24. novembra

Crnogorski Telekom je danas najavio da će ponuditi iPhone X, uređaj koji definiše budućnost pametnih telefona, koga karakteriše revolucionaran novi dizajn sa ekranom preko čitave površine telefona. Korisnici će moći da rezervišu iPhone X od danas na www.telekom.me,   a na prodajnim mjestima će biti dostupan od petka, 24. novembra. Telekom takođe trenutno u ponudi ima Apple-ove najnovije proizvode, uključujući i posljednju generaciju iPhone 8 i iPhone 8 Plus telefona. 

iPhone X u ponudi Crnogorskog Telekoma od 24. novembra
Portal AnalitikaIzvor

„Raduje nas što smo u prilici da ponudimo iPhone X svojim korisnicima. Uz najnovije iPhone uređaje u našoj ponudi, još jednom smo dokazali posvećenost da svojim korisnicima obezbijedimo ekskluzivne i inovativne proizvode i usluge, koje mogu koristiti u najboljoj 4G mreži u Crnoj Gori“, rekao je Nikola Ljušev, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma.

iPhone X karakteriše atraktivan dizajn od stakla i nerđajućeg čelika, sa Super Retina ekranom od 5,8 inča, A11 Bionički čipom koji omogućava moćno mašinsko učenje, proširenu stvarnost i savršeno 3D gaming iskustvo, sa bežičnim punjenjem baterije i softverom za prepoznavanje lica. 

Telefon takođe donosi i inovativan i siguran način otključavanja uređaja, autentikaciju i plaćanje putem telefona. TrueDepth kamera koja omogućava prepoznavanje lica korisnika ima tzv „Portrait mode“ sa „Portrait Lighting“ opcijom kod prednje kamere za selfije koji posjeduju dubinu i omogućavaju upotrebu „Animoji“, uz mogućnost slikanja i analiziranja preko 50 različitih pokreta mišića lica kako bi emotikone oživio na nov i zabavan način. 

Redizajnirana zadnja kamera sa dualnom optičkom stabilizacijom slike uključuje i novi filter za boje, ima dublju pikselizaciju, unaprijeđen Apple-ov signalni procesor za slike i takođe ima tzv. „Portrait mode“ sa „Portrait Lighting“ opcijom koje korisnicima omogućavaju snimanje kvalitetnih fotografija i video klipova. Telefon ima prednju i zadnju stranu u potpunosti izradjenu od stakla.

U izradi iPhone X telefona upotrijebljeno je najizdržljivije staklo za telefone do sada, u dvije lijepe boje  – srebrnoj i „space grey“ sivoj.

Detalji o cijenama uređaja biće dostupni 24. novembra na http://www.telekom.me.Za više informacija o iPhone uređajima posjetite http://www.apple.com.

Portal Analitika