Politika

Đukanović : Konkurenti samo pričaju neistine i konstrukcije

Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da njihovi protivnici koji kako ističe nijesu samo njihovi politički konkurenti nego su, nažalost, protivnici države Crne Gore, nastavljaju da kontinuirano rovare i ugrožavaju ono što su tekovine savremene Crne Gore. 
Đukanović : Konkurenti samo pričaju neistine i konstrukcije
Portal Analitika/DPSIzvor

“Dakle, vidjeli smo uoči oktobarskih izbora 2016. Godine da se nijesu libili da plaćeni novcem iz drugih država sa potpuno suprotnim interesima od Crne Gore, da otvoreno izdaju i otvoreno rade protiv Crne Gore, protiv njenih interesa, protiv njene evropske budućnosti“, kazao je predsjednik DPS na promociji DPS-a na Čevu.

Govoreći o dosadašnjim rezultatima svega što je učinila partija na čijem je čelu, Đukanović je istakao da DPS gaji drugačiju praksu od svoje političke konkurencije, tako što prije svega govori o onome što je uradila i što planira da uradi u narednom periodu:  

“Ne predstavljamo se kritikom drugih, nego se predstavljamo onim što smo mi uradili, i istovremeno pitamo: je li ima još neko ko se može predstaviti ovakvim rezultatima? Ako ima, i bolje rezultate od ovih, mi ćemo mu se ponizno skloniti i kazati: „Vi ste bolji, mi smo dosta radili, dosta smo dobrog uradili, vi izvolite, nastavite dalje u interesu dobra Crne Gore”. Ali mi nijesmo u prilici da čujemo ni od koga, ni šta su radili, ni šta bi uradili, nego kako dođu zaspu neistinama, zaspu lažima, zaspu konstrukcijama, optužbama, crnogorsku javnost, uglavnom na račun Demokratske partije socijalista i nas koji predvodimo Demokratsku partiju socijalista, koji smo obavljali ili koji obavljamo državne funkcije u Crnoj Gori”, rekao je Đukanović.

 

Portal Analitika