Turizam

Nešto novo u hotelu Palas u Petrovcu

Ukoliko želite da provedete jesenje dane u prijatnom primorskom ambijentu, toploj atmosferi, brojnim sadržajima za djecu i profesionalnim Wellness i Spa sadržajima, onda je hotel Palas u Petrovcu pravi izbor za Vas!
Nešto novo  u hotelu Palas u Petrovcu
Portal AnalitikaIzvor

Ove jeseni, hotel Palas je pripremio veoma zanimljive pakete usluga za svoje goste. U ponudi su porodični, romantični i Wellness paketi po izuzetno povoljnim uslovima. Više informacija o detaljima ponude i cijenama, možete saznati na zvaničnom web sajtu Hotelske grupe “Budvanska rivijera”- www.hgbudvanskarivijera.com

Nešto potpuno novo u ponudi hotela Palas jeste “Health Club Katharsis” koji promoviše zdrave stilove života kroz programe detoksikacije, redukcije tjelesne težine, relaksacije i anti aging-a uz individualan pristup svakom klijentu. Sve to je osmišljeno i propraćeno od strane stručnog tima: doktora, fizioterapeuta, sportskih trenera i kozmetologa.

welness-1

Posjetioci imaju mogućnost da postanu članovi Health cluba uz basic, platinum ili gold člansku kartu.

Hotel Palas je saradnji sa Health Clubom Katharsis organizovao dva sedmodnevna programa:

  • Program detoksikacije
  • Program za redukciju tjelesne težine.

Od 20. do 25. novembra u hotelu Palas biće organizovan događaj: “Dani zdravlja” gdje će svi posjetioci dobiti besplatno mjerenje tjelesnog sastava BIA aparatom.

 Za djecu će biti organizovatn besplatan pregled posture (držanje, deformiteti kičmenog stuba, nogu, stopala).

Više informacija o svim navedenim programima i aktivnostima Health Cluba Katharsis, možete pronaći na linku: www.katharsis.me

bazen-palas

 

Portal Analitika