Turizam

Nominacije za Wild Beauty Award 2017

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u skladu sa Programom rada za 2017. godinu, planira organizaciju dodjele prestižnog nacionalnog priznanja u turizmu Wild Beauty Award, u cilju podsticanja i afirmacije sektora turizma, unaprijeđenja kvaliteta, promocije i konkurencije, uvažavajući strateško opredjeljenje za kreiranje i unaprijeđenje održivog i prepoznatljivog turističkog proizvoda Crne Gore.
Nominacije za Wild Beauty Award 2017
Portal AnalitikaIzvor

Od prethodne godine ne postoji unaprijed zadata kategorizacija, jer ista smanjuje mogućnost fleksibilnog odlučivanja, posebno u odnosu na pojedinačne (vankategorijske) projekte, akcije i dostignuća u turizmu. Pored toga, od prethodne godine postoji i mogućnost samonominovanja za dodjelu nagrada Wild Beauty Award.

Nominacije od zainteresovane javnosti se prikupljaju kroz online upitnik koji se nalazi na adresi www.wba.montenegro.travel, kao i na stranici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore www.montenegro.travel.

Pozivamo zainteresovane da do 28.11.2017. godine, dostave predloge koji će biti uzeti u razmatranje za dalju proceduru procesa kandidovanja i odlučivanja o dodjeli nagrade Wild Beauty Award 2017.

Ceremonija dodjele godišnjih nagrada biće odžana 18. decembra u hotelu Hilton, u Podgorici.

Foto: MNE magazin

Portal Analitika