Muzika

Marija Šerifović za doček, repriza uz Plavi orkestar

Turistička organizacija Bar i opština Bar i ove godine pripremili su raznovrstan program u okviru trećeg ,,Novodišnjeg hepeninga“ na trgu Vladimira i Kosare. Barski novogodišnji hepening trajaće od 28. decembra do 2. januara, a kao i prethodnih godina biće priređen bogat muzički program. 
Marija Šerifović za doček, repriza uz Plavi orkestar
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
PobjedaIzvor

Za dobar provod su zaduženi izvođači različitih muzičkih žanrova etno, narodne, pop i rok muzike. Prva tri dana program će početi u 19 sati i trajaće do 22 sata, a 30. i 31. decembra program za najmlađe kao i koncert klasične muzike počeće u 12, a koncerti od 21:30 časova.

U četvrtak, 28. decembra na trgu će nastupiti KUD i Klapa ,,Jedinstvo“, KUD ,,Sv. Jovan Vladimir“ i ,,Rumija“, kao i etno grupe ,,Luča“ i ,,Zora“.

U petak, 29. decembra biće održani koncerti Harisa Babajića, Ibrahima Mekića i Sava Perovića, a dan prije prije dočeka, 30. decembra nastupiće ,,Habanera“ i Rajko Joličić, bend ,,Grim“, Nemanja Bogićević i Andrea Demirović.

Publiku će u Novu godinu uvesti Bojana Pejanović, Aleksandra Vojvodić-Jovović i Marija Šerifović, a na reprizi novogodišnje večeri, 1. januara nastupiće ,,Padrino“ bend i Plavi orkestar.

- Pored muzičkog dijela, na trgu Vladimira i Kosare koji će biti okićen i ukrašen, posjetioci će moći da degustiraju i kupe barske specijalitete na štandovima koji će krasiti trg u novogodišnjoj noći. TO Bar će u saradnji sa hotelima i turističkim agencijama pripremiti sedmodnevni, petodnevni i trodnevni aranžman koji će biti dostupan svima koji žele da novogodišnje praznike provedu u Baru – saopšteno je iz organizacije.

U susret praznicima najavljenje su sljedeće manifestacije: 11. Krajinska koštanijada koja će se održati 18. novembra u Ostrosu, 16. Maslinijada koja će se održati 25. i 26. novembra u Starom Baru i 21. Festival vina i ukljeve koji će se održati 9. decembra u Virpazaru. 

Pobjeda

Portal Analitika