Politika

DPS očigledno mrzi Mojkovac

U saopštenju jednog od odborničkih kandidata DPS-a, napisanom u stilu, u najmanju ruku Veljka Bulajića, jer mu se još uvijek priviđaju četnici i partizani, a koji se osjetio prozvanim jedino možda zbog toga što se zove kao predsjednik opštine, nije demantovano ništa od onoga što je o djelovanju ove profiterske organizacije u Mojkovcu predočio DF. Naravno, nemoguće je demantovati činjenice, jer ogromna većina stanovnika opštine Mojkovac na svojoj koži osjeća ,,blagodeti'' dugogodišnje vladavine ove partije.,,Učinci'' te vladavine nam govore da DPS očigledno mrzi Mojkovac - poručuju iz DF-a.
 
DPS očigledno mrzi Mojkovac
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
DF/Portal AnalitikaIzvor

U reagovanju na saopštenje kandidata za odbornika DPS-a u Mojkovcu Dejana Pejovića, iz mojkovačkog DF-a navode da se drugačije ne može objasniti takva volja i spremnost DPS-a da se Mojkovac ekonomski uništi gašenjem i pljačkom svih preduzeća, koja su zapošljavala na hiljade stanovnika tog grada i obezbjeđivala egzistenciju njihovim porodicama.

- I umjesto da se stide zbog katastrofalne politike koja je naš grad otjerala u siromaštvo, i da  upute izvinjenje za sva poniženja koja su priredili Mojkovčanima, lokalni DPS plasira laži o DF-u i u pomoć priziva korumpirano sudstvo i tužilaštvo, koje po nalogu vrha režima progoni DF. To je taj više puta iskazani kukavičluk DPS-a koji je očekivan, jer nakon pobjede DF-a u Mojkovcu slijedi oslobađanje čitave Crne Gore. To znači da će nakon promjena i uspostavljanja vladavine prava, pravda zakucati na vrata svih onih koji su pljačkali i uništavali i Mojkovac i Crnu Goru. A što se tiče izdaje, koju pominje DPS, najveći izdajnici su oni koji su ugasili naše fabrike, ostavili ljude bez posla, a našu djecu bez bilo kakve perspektive, dok su džepove punili likovi iz vrha režima, njihovi rođaci, kumovi i partneri iz organizovanog kriminala – ističu iz DF-a.

A kakvi su tek, prema njihovim riječima, „izdajnici oni preletačevići iz DPS-a koji su nekada bili veliki Srbi, a danas se stide Janka Vukotića i Mojkovačke bitke, i koji su ukinuli 7. januar kao praznik naše opštine“.

- Zato o izdaji ne mogu da govore oni koji su izdali sve vrijednosti tradicionalne Crne Gore, zaveli sankcije našem vjekovnom savezniku Rusiji, čija je vlada priznala lažnu državu Kosovo, i oni koji su, kada se branila otadžbina, pozivali na dezerterstvo – napominju iz mojkovačkog DF-a.

Iz tog političko saveza konstatuju da DPS izbjegava da se suoči sa direktnim i preciznim pitanjima DF-a koja se tiču problema Mojkovca, što je, smatraju oni, siguran znak da u DPS-u, kao i svih ovih godina, vladaju neznanje i nestručnost.

- Takve na izborima treba spriječiti da ponovo odlučuju o sudbini našeg grada. DPS će se suočiti sa porazom 26. novembra, i tu su uzaludna lažna obećanja Duška Markovića i Dejana Medojevića, i lista DPS-a koja u Mojkovcu služi za podsmijeh. Pred Mojkovčanima je jasan izbor – sa jedne strane su oni koji su uništili našu opštinu, a sa druge je Demokratski front koji će učiniti sve – da radi Mojkovac – zaključuje se u reagovanju DF-a.

Portal Analitika