CEDIS

Radovi na mreži u više opština

Djelovi jedanaest opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Radovi na mreži u više opština
CEDIS/Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će nova brojila dobiti Zeta - Cijevna, a u Beranama Rudeš, Ranča bb, Jasikovac, Budimlja 1 i 2, zatim 4. jula, Batuni, Petnjik i Budimlja. Zbog radova, objekti neće imati električnu energiju od osam do 18 časova.

U Podgorici će zbog radova na mreži, od devet do 12 sati, bez struje će biti „Voli“ na Zabjelu i separacija „Cijevne komerc“.

U Ulcinju će, od osam do 14 sati, dio Štoja od autokampa „Tomi“ prema plaži „Majami“ biće bez napajanja električnom energijom.

U Tivtu će, od devet do 13 sati, bez stuje biti Vrijes, a u Kotoru, od devet do 12 sati, Dobrota i Sveti Stasije.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom su Biokovac i Grab.

U Mojkovcu će, od devet do 14 sati, struju neće imati Kraljevo Kolo.

U Kolašinu će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Jasenova, Ocka Gora, Trešnjica, Velje Duboko, Mrtvo Duboko, Međurečje, Rovca i Trmanje, a od devet do 14 sati Plana, Blatina, Bistrica, Migalovica i Lipovo.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti, Dolac, Kurikuće, Vuča i Glavaca, dok će u istom terminu u Andrijevici biti Božiće.

U Plavu će, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Meteh, a u Rožajama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, Čokrlije.

Radovi će biti odgođeni u slučaju vremenskih nepogoda.

Portal Analitika