Politika

Dragica Perović da pokaže poštovanje prema koleginici

Dragica Perović nije porekla ništa od kritika koje su upućene lokalnoj vlasti u Kotoru. Umjesto toga, iskoristila je medijski prostor da se osiono obračuna sa našom mladom odbornicom pokušajem da je diskvalifikuje na račun godina i njene procjene doprinosa radu našeg odborničkog kluba, navodi se u reagovanju OO DPS-a Kotor.
Dragica Perović da pokaže poštovanje prema koleginici
Portal AnalitikaIzvor

- Politikanstvo i trućanje spočitava, a politikanstvom odgovara, bez argumenata, i ne daje odgovore na pitanja, a imala je priliku da nam odgovori da li je šampion u odlaganju sjednica u posljednji trenutak SMS porukama. Perović zaboravlja da je kao odbornica opozicije bila maksimalno uvažavana, da su njeni predlozi razmatrani i sprovođeni. I pored toga, ostaće upamćena po izjavi „došlo je mojih 5 minuta“, ne dajući pravo odbornicima DPS-a da iskoriste svoje poslovničko pravo.

Ovakav rječnik govori samo o Dragici Perović, njenom bontonu i demokratskom kapacitetu. Neka je na čast njoj i partiji koja je imenovala odnos prema mladoj osobi, i koleginici odbornici, iako joj je teško to da prihvati. Moraće prije ili kasnije da shvati da je predsjednik/ca skupštine prvi među jednakim odbornicima, ali tako je kada je pogrešno shvatila svoj angažman - zaključuju iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor.

Portal Analitika