Marketing

Sa “Pobjedom” popust od 10 odsto u Aromi

U susret slavskim danima, Aroma marketi u saradnji sa „Pobjedom“ nagrađuju svoje potrošače popustom od 10 odsto, prilikom kupovine u utorak i srijedu , 14. i 15. novembra.
Sa “Pobjedom” popust od 10 odsto u Aromi
Portal AnalitikaIzvor

- Sve što je potrebno - je da na kasi u Aroma marketima naši cijenjeni potrošači pokažu primjerak kupona koji donosi popust od 10 odsto. Neposredno uoči slave Đurđica, želimo da čitaocima lista „Pobjeda“ i našim kupcima omogućimo da se uz što povoljniju kupovinu pripreme za predstojeće slavske praznike. Kuponi sa popustom se mogu iskoristiti 14. i 15. novembra i to je naš poklon za sugrađane i vjerne kupce koji se spremaju za slavlje. Obezbijedili smo širok asortiman proizvoda, tako da se u našim marketima može naći raznovrstan i bogat izbor artikala koji su potrebni za pripremu ukusnih slavskih jela. Popust sa kupona ne odnosi na dnevnu i revijalnu štampu, akcizne i artikle koji su već na promotivnoj prodaji. Iskoristili bi priliku da svim građanima koji slave uputimo najsrdačnije čestitke“ – saopštili su iz Domaće trgovine - Aroma marketa.

„Pobjeda“ će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim akcijama za čitaoce, pa se sa Aromom pripremaju popusti i uoči 21. novembra (Aranđelovdan) i uoči 19. decembra (Nikoljdan).

-Popust od 10 odsto je značajan, i vjerujemo da će rasteretiti budžet naših čitalaca, u danima kada imaju dosta izdataka – saopšteno je iz „Pobjede“.

 
Portal Analitika