Zanimljivosti

Priče sa djevojačkih večeri: Šta sve buduće mlade kriju od muževa

Buduće mlade sve češće za djevojačko veče unajmljuju stripera u uniformi vatrogasca ili policajca, a za ovu vrstu zabave spremne su da izdvoje i više od 100 eura za pola sata zabave.
Priče sa djevojačkih večeri: Šta sve buduće mlade kriju od muževa
avazIzvor

Stripera na žurku nikada ne zovu buduće mlade, već njihove drugarice, a skidanja je, po pričama muškaraca koji se bave tom vrstom posla, bilo i u državnim firmama.

- Buduća mlada ništa nije znala. Malo smo pojačale muziku i nakon pola sata neko je pozvonio na vrata stana. Buduća mlada je bila zgrožena, jer je na špijunki vidjela policajca. Otvorila je vrata, a striper je bio poprilično ozbiljan. I ja bih se upecala. Ušao je unutra i govorio da mora da piše prekršajne prijave. Nakon toga smo pojačale muziku, a striper je počeo da se svlači. Mladin izraz lica neću zaboraviti dok sam živa. Jedva se sastavila, pa je vrištala. On ju je smirio i uhvatio za ruke - kaže Jelena Zarić iz Novog Sada.

Fotografije sa takve vrste zabave se čuvaju daleko od očiju budućih muževa. Pored skidanja muškaraca u djevojačkim stanovima, po riječima beogradskog stripera Saše Brkića (28) mladine drugarice spremne su da odu i korak dalje, pa je tu i pretres u autobusu koji je rezultirao zabavom do gole kože.

- Autobus je išao iz Hrvatske ka Beogradu. Negdje u blizini Šida sam zaustavio autobus i u policijskoj uniformi ušao unutra uz opasku da moram da obavim pretres, jer se konzumiraju nedozvoljena sredstva. Nakon toga sam došao do mlade i kada je bila u mojim rukama, muzika je bila sve jača, a ja sam krenuo da se skidam - kaže Brkić, koji je student prava.

- Kada dođem u uniformi policajca, u većini slučajeva žene hoće da me hapse. Kada se pojavim kao vatrogasac pitaju me gdje mi je crijevo. Žene vole uniformu vatrogasca i policajaca jer ih to uzbuđuje, pošto pretpostavljam da na takvu vrstu muškaraca gledaju kao na moćne i opasne - kaže Brkić koji se na zabavama pojavljivao i kao doktor, pod izgovorom da mora hitno žene da pregleda, a nije mu bilo strano ni da uleti kroz prozor.

- Nastupam i kao perač prozora. Spustim se na sajlu do određenog sprata i uđem na zabavu, pa tačka može da počne - kaže Brkić, te navodi da je imao nastupe i u državnim preduzećima, i to u večernjim satima, kada u kancelarijama nema nikog.

Njegov kolega Dejan Dimitrijević (35), barmen po struci, kaže da se striptizom bavi od svoje 19. godine, a da se u ulozi policajca pojavljuje na djevojačkim večerima, jer je to najlakši način da se buduća mlada iznenadi.

- Dolazim u stan u policijskoj unformi pod izgovorom da se komšije žale na preglasnu muziku. Nakon toga kreće tačka, a buduće nevjeste u većini slučajeva budu zbunjene - kaže Dimitrijević koga je prije nekoliko godina angažovao čak i policajac.

A za muža - striptizeta

Striperi nastupaju kako na privatnim zabavama tako i na jahtama, a ukoliko muškarac unajmi stripera za ženu, nerijetko se dešava da onda traže i striptizetu za momačko veče.

Striperi za nastup uzimaju od 100 do 200 eura. 

Portal Analitika