TV / Film

Direktni prenos američke opere u Cineplexx-u

Metropoliten 2017/18 predstavlja američku premijeru opere Tomasa Adesa „Anđeo uništenja”, koja će  ekskluzivno biti prikazana 18. novembra u 19 časova u bioskopu Cineplexx Delta City. Svi ljubitelji opere imaće jedinstvenu priliku da pogledaju ovaj operski dragulj inspirisan istoimenim klasikom reditelja Luisa Bunjuela iz 1962. godine. 
Direktni prenos američke opere u Cineplexx-u
Portal AnalitikaIzvor

Nakon premijere na festivalu u Salzburgu 2016. godine, Njujork Tajms je operu “Anđeo uništenja” nazvao „inventivnim i odvažnim događajem”. Ova opera je fantazija o večeri sa koje gosti ne mogu da pobjegnu. U  formalnoj večeri u jednoj bogataškoj palati, gosti  nisu u stanju da napuste prostoriju. Ostavši bez hrane i vode, prisiljeni su da koriste svu svoju domišljatost kako bi preživjeli.

Tom Kerns, koji je napisao libreto, režira novom produkcijom, pod dirigentskom palicom Tomasa Adesa. Brojna operska trupa izvodi ovo savremeno djelo među kojima su: Odri Luna kao Leticija Majnar, Džozef Kajzer kao Edundo de Mobile, Amanda Ećalaz u ulozi Lusije de Nobile, Sali Mathus kao Silvija de Avila i Sofi Bevan kao Beatris. 

Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 9,00€, dok kupovinom ulaznica za 3 ili više predstava ostvaruje se pravo na sniženu cijenu ulaznice po cijeni od 7,20€.

Trejler opere možete pogledati na linku https://youtu.be/0fk7KwDDgVg .

Portal Analitika