Fudbal

Benzema: Dok je Dešan selektor neću igrati za Francusku

Napadač Real Madrida Karim Benzema izgubio je nadu da će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Benzema se nadao povratku u reprezentaciju posle dvije godine i nastupu na Mundijalu, ali mu je snove uništio selektor Didije Dešan.
Benzema: Dok je Dešan selektor neću igrati za Francusku
Portal AnalitikaIzvor

"Naravno da ću propustiti Svjetsko prvenstvo zbog trake. Bilo je mnogo priče oko te afere, ali mislim da sport mora da bude izvan toga. Svi koji su bili uključeni u taj slučaj zaboravili su na fudbal, dvije godine nisam igrao za reprezentaciju, nemam problem sa selektorom, ali mislim da nikada neću zaigrati dok je na toj funkciji Dešan", rekao je Benzema za francuski Kanal plus. 

On je otkrio da je sa Dešanom pričao o tome prije Evropskog prvenstva u Francuskoj, ali da je nije dobio objašnjenje zašto je van tima. 

"Ranije smo se poštovali međusobno, ali posle afere se okrenuo protiv mene i to me boli. Želim u Rusiju, ali sam svjestan koliko je komplikovano. Nemam nikakav problem sa saigračima iz reprezentacije", zaključio je Benzema. 

Ovaj 30-godišnji fudbaler prije samo dvije nedjelje izjavio je da vidi sebe u nacionalnom timu na Svjetskom prvenstvu, ali je Dešan samo dva dana kasnije odbacio navode da bi mogao da promijeni odluku. 

Portal Analitika