Fudbal

Za Kom uspjeh svako mjesto iznad opasne zone

Zlatičani spadaju u krug ekipa koje se bore za opstanak i za sada su ispred najvećih konkurenata Dečića i Petrovca, a trenutno su bolji i od Mladosti koja je pred početak sezone imala šampionske ambicije.
Za Kom uspjeh svako mjesto iznad opasne zone
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
ArenaIzvor

“Ostaje žal zbog poraza u prošlom kolu u Radanovićima, jer smo najmanje zaslužili bod protiv Grblja. Ipak, generalno smo zadovoljni učinkom. U klubu vlada dobra atmosfera, nemamo pritisak i pokušavamo da ostvarimo što bolje rezultate. Ima još mnogo da se igra, ali vjerujem da imamo kvalitet za očuvanje prvoligaškog statusa” – rekao je Stefan Milošević.

Od kada je Dušan Vlaisavljević preuzeo kormilo podgoričkog tima, korpuletni napadač dobio je više prostora za igru.

Minutažu koristi za podizanje forme, a sve je i konkretniji na terenu sa tri postignuta gola, uz kapitena Radoša Dedića, najefikasniji je igrač Kom Eurozoksa.

“Iz kola u kolo igram sve bolje, krenuli su i golovi, a nadam se da ću do kraja polusezone dodatno pomoći ekipi da osvoji što više bodova. Zadovoljan sam svojom formom, ali očekujem da budem još uspješniji” – kazao je dvadesetjednogodišnji ofanzivac.

Zlatičani su domaćinska ekipa, o čemu svjedoči činjenica da nakon Sutjeske i Budućnosti imaju najbolji učinak pred svojim navijačima.

“Pokazali smo da igramo dobar fudbal kod kuće, gdje smo osvojili 14 od ukupno 16 bodova. Nadam se da ćemo naredne subote nastaviti pozitivnu seriju. Biće teško protiv Rudara, pogotovo što su Pljevljaci u prošlom meču savladali Budućnost. Ipak, gledamo sebe. Ukoliko izvučemo najbolje iz sebe, možemo do nove pobjede koja bi nam mnogo značila” – zaključio je Milošević.

Portal Analitika