Politika

Nastavak kampanje „Pogled na Cetinje 2011 – 2021“

Prijestonica Cetinje nastavila je aktivnosti u okviru kampanje “Pogled na Cetinje 2011 - 2021”, kreirane povodom usvajanja Zakona o Prijestonici, sa ciljem objedinjavanja realizovanih projekata u proteklom periodu kao i najavom onih budućih, koji će biti i dio “Programa razvoja Prijestonice” za naredni period. Kampanja prije svega ističe bitnost usvojenog Zakona o Prijestonici, kao i benefite koje će pružiti lokalnom stanovištvu ali i Cetinju, što na razvojnom što na infrastrukturnom planu.
Nastavak kampanje „Pogled na Cetinje 2011 – 2021“
Portal AnalitikaIzvor

U proteklih nekoliko dana, kampanja je nastavljena integrisanjem različitih izložbenih instalacija u gradskom jezgru, koja na moderan način prikazuju navedene projekte. Ali uprkos naporima gradske uprave da prezentuju navedene aktivnosti, samo nekoliko sati nakon postavljanja instalacija jedan dio istih je devastiran i oštećen.

- Ovakav huliganski čin sigurno neće zaustaviti gradsku upravu u svojim nastojanjima da stanovištvo redovno obavještava o realizovanim aktivnostima iz minulog perioda, već ćemo ohrabreno nastaviti započetu online kampanju. Pozivamo sve zainteresovane da prate naše društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter) kroz “hashtag” #PogledNaCetinje kao i mapiranje na www.poglednact.me.

Portal Analitika