Turizam

Nagrada za spot "Uvijek drugačija“

Promotivni spot Nacionalne turističke organizacije Crne Gore “Crna Gora - Uvijek drugačija“, dobitnik je nagrade za najbolju kameruna 20.jubilarnom Međunarodnom festivalu turističkog filma – ITF'CRO 2017 koji se održao od 8. do 11. novembra u hrvatskom gradu Solinu, u konkurenciji od preko 300 turističkih filmova iz 80 zemalja svijeta.
Nagrada za spot "Uvijek drugačija“
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz NTO 20. jubilarni ITF’CRO/Međunarodni festival turističkog filma svake godine privlači sve veći broj producentskih kuća iz cijeloga svijeta koje sa svojim autorima prijavljuju turističke, putopisno-dokumentarne, kulturološke, ekološke filmove.

Održava se tradicionalno sa INTERSTAS - Me]unarodnom smotrom turizma, filma, krajobraza i KEA-CRO - Predstavljanjem hrvatskih gradova za Međunarodni Zlatni Cvijet, pod pokroviteljstvom grada Solina, visokim pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i predsjednice Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

"Ovo je druga nagrada koju je osvojiopromotivnispot “Crna Gora – Uvijek drugačija”. Podsjećamo da je u martu ove godine tokom sajma ITB u Berlinu u okviru međunarodnog takmičenja The Golden City Gate 2017 ovom spotu dodijeljena nagrada", saopšten je iz NTO.

Portal Analitika