Crna hronika

Tuzi: U autu pronađeno 15 kg skanka, traga se za vlasnikom

Policajci su u Tuzima, na privatnom posjedu, pronašli „škodu“ u kojoj se nalazilo 15 kilograma skanka. Vlasnik vozila je P. J. (22) iz Tuzi, za kojim se sada traga.
Tuzi: U autu pronađeno 15 kg skanka, traga se za vlasnikom
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rečeno Portalu Analitika iz MUP-a, službenici Uprave policije MUP-a - Centra bezbjednosti Podgorica pronašli su danas 15 kilograma skanka u putničkom motornom vozilu.

- Službenici CB Podorica su, 4. novembra, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, pronašli na privatnom posjedu, koji se nalazi u Tuzima, putničko motorno vozilo „škoda - oktavija“, bez registarskih oznaka - navodi se u saopštenju iz Uprave policije.

Dalje se precizira kako je postojala osnovana sumnja da se u vozilu nalaze „nedozvoljeni predmeti“, pa je ono „dislocirano specijalnim vozilom tzv. paukom na parking prostor Centra bebjednosti Podgorica“.

- Nakon pribavljanja naredbe nadležnog državnog tužioca, danas se pristupilo otvaranju vozila i tom prilikom je u gepeku pronađen džak od jute, u kome se nalazilo 15 kilograma biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank. Pronađena i oduzeta opojna droga je predata Odsjeku za borbu protiv droge i biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja - dodaju iz UP.

Prema navodima policije, vlasnik vozila je P. J. (22) iz Tuzi.

- U cilju rasvjetljavanja svih činjenica i okolnosti, službenici policije preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska i lišavanja slobode ovog lica i procesuiranja nadležnom državnom tužiocu - precizira se u saopštenju.

Portal Analitika