Crna hronika

Šćepanović: Nastavićemo borbu, ovo nas neće pokolebati

Napokon je završena ova maratonska istraga koja je, prema mojoj procjeni, nepotrebno trajala i išla je u pogrešnom pravcu. Mi spokojno dočekujemo dalji postupak. U svakom slučaju, na sve smo spremni, kazao je advokat Dražen Medojević.
Šćepanović: Nastavićemo borbu, ovo nas neće pokolebati
Portal AnalitikaIzvor

Funkcionerima Pokreta za promjene Dejanu Vujisiću i Željku Šćepanoviću Viši sud u Podgorici danas je ukunio pritvor i oni će se u daljem postupku braniti sa slobode.

- Da li će biti podignuta optužnica - vidjećemo. Ako bude, ići ćemo spokojno na sud, jer sam uvjeren u nevinost mojih klijenata - naveo je njihov advokat Medojević.

On je dodao kako su oni „dobro raspoloženi, u dobroj fizičkoj i mentalnoj kondiciji, te spremni za dalju opozicionu borbu“.

1011df3

Prvi koji je napustio zatvor u Spužu, Dejan Vujisić, je kratko kazao da je na slobodi poslije pola godine i da se odlično osjeća

- Samo jako, do slobode - zaključio je on.

1011df2

I Željko Šćepanović je, nakon puštanja, podsjetio da su pola godine proveli u ZIKS-u.

- Mi smo, kao što svi znaju, uhapšeni na pravdi Boga, bez ikakvih dokaza i prijave. Za tih šest mjeseci, tužilaštvo nam je „izvrnulo“ krug porodice, ispitalo stotine ljudi i svjedoka pokušavajući da nađu bilo koga ko može da potvrdi njihovu izmišljenu priču. Očigledno, od toga nema ništa. Sačkaćemo suđenje i dokazaćemo svoju nevinost... Svakako, nastavićemo borbu i ovo nas neće pokolebati - istakao je Šćepanović.

K. J.

Portal Analitika