Abiznis

Završeni radovi na pruzi Bar - Beograd, od utorka po redovnom redu vožnje

Redovni putnički željeznički saobraćaj na pruzi Bar - Beograd - Bar biće zvanično uspostavljen 14. odnosno 15. novembra, prema važećem redu vožnje za 2016/17. godinu, saopšteno je Portalu Analitika iz Željezničkog prevoza Crne Gore.
Završeni radovi na pruzi Bar - Beograd, od utorka po redovnom redu vožnje
Portal AnalitikaIzvor

Kako su precizirali, preduzeće „Srbija Voz“ iz Beograda ih je obavijestilo da su završeni radovi koje „Infrastruktura železnice Srbije“ obavlja između stanica Resnik i Vreoci, pa će

ŽPCG podsjeća da će korisnicima željezničkih usluga ponovo biti na raspolaganju dva voza.

Dnevni voz, sa prvim polaskom na relaciji Bar - Beograd iz stanice Bar u 7:10 časova, i dolaskom u Beograd u 19:13 časova. Polazak dnevnog voza na relaciji Beograd - Bar iz stanice Beograd u 9:10 časova i dolazak u Bar u 21:15 časova.

Prvi voz polazi 14. novembra, sa obezbijeđenim klimatizovanim kolima i uslugom u vagon restoranu.

Noćni brzi voz na relaciji Bar - Beograd, sa polaskom iz stanice Bar u 19 časova i dolaskom u Beograd u 7:06 časova. Polazak brzog voza na relaciji Beograd - Bar iz stanice Beograd u 21:10 časova i dolazak u Bar u 9:13 časova.

U noćnoj ponudi, prvi brzi voz polazi 14. novembra, a saobraća sa kolima visokog konfora sa posteljama, ležajevima i sjedištima, kao i kolima za prevoz praćenih automobila.

Portal Analitika