Crna hronika

Ukinut pritvor Dejanu Vujisiću i Željku Šćepanoviću

Viši sud u Podgorici ukinuo je pritvor funkcionerima Pokreta za promjene Dejanu Vujisiću i Željku Šćepanoviću i oni će se u daljem postupku braniti sa slobode.
Ukinut pritvor Dejanu Vujisiću i Željku Šćepanoviću
Portal AnalitikaIzvor

“Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici ukinuo je pritvor Dejanu Vujisiću i Željku Šćepanoviću koji su šest mjeseci neosnovano bili u pritvoru. Upravo krećemo ka ZIKS-u, đe ćemo sačekati naše saborce. Samo složno, samo jako”, objavio je na Fejsbuk profilu Nikola Bajčetić iz PZP-a.

Istovjetnu poruku je poslao i lider PZP-a Nebojša Medojević, koji se u istom postupku tereti da je šef kriminalne organizacije.

pokretPodsjetimo, direktor Pokreta za promjene Dejan Vujisić i tehnički sekretaru PZP-a Željko Šćepanović, terete se da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

Šćepanović i diler deviza Gordan Konatar u žižu javnosti dospjeli su prošle godine u oktobru kada je kod njih pronađen novac sumnjivog porijekla. Kod Šćepanovića je tada pronađeno 30.000 dolara, a kod Konatara 18.000. Kasnije je utvrđeno da je Šćepanović u najmanje tri navrata razmijenio 100.000 dolara u eure.

Portal Analitika