Politika

Predsjedništvo DF-a: Crta nam se meta na grudima

Predsjedništvo DF-a je danas ocijenilo veoma zabrinjavajućim namjeru Duška Markovića, Zorana Pažina i Ivice Stankovića da se kroz instruiranje svedoka saradnika Saše Sindjelića, pokuša kriminalizovati lideri DF, kao navodni naručioci njegovog atentata, čime nam se crta meta na grudima i ugrožava naša bezbednost.
Predsjedništvo DF-a: Crta nam se meta na grudima
Portal AnalitikaIzvor

“Mi shvatamo paniku u redovima režima zbog kraha lažnog montiranog slučaja državnog udara, gdje cijela Crna Gora gleda na koje grane je ovaj režim doveo tužilaštvo i pravosudje, da nam se sprda čitav svijet. Ipak, pokušaji režima da crtaju mete na grudima lidera DF-a i da ugrožavaju našu bezbjednost i bezbejdnost naših porodica, neće ostati bez adekvatnog odgovora DF-a”, kaže se u saopštenju.  

Predsjedništvo posebno ističe da je kao dio ove nove faze obračuna režima sa DF, obijena kuća Predraga Bulatovića, a juče izvedena diverzija na automobilu Branka Radulovića, što ocjenjujemo kao nastavak progona i pokušaja i fizičke eliminacije lidera DF-a.

“Ukoliko se odmah ne otkriju nalogodavci, organizatori i izvršioci ovih napada na lidere DF, DF će Duška Markovića, Ivicu Stankovica i Zorana Pažina držati kao opdgovorne za pokušaj fizičke likvidacije lidera DF”, kaže se u saopštenju.

 

Portal Analitika