Turizam

Počeli radovi na kompleksu ''Holiday village Montenegro''

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts sa zadovoljstvom obavještava građane Ulcinja, turističke poslenike Crne Gore i zainteresovanu javnost da je započela građevinske radove u cilju rekonstrukcije i podizanja nivoa standarda postojećih objekata na ulcinjskoj Velikoj plaži.
Počeli radovi na kompleksu ''Holiday village Montenegro''
Portal AnalitikaIzvor

''U pitanju su bivši hoteli Belvi i Olimpik, koji su od države Crne Gore i kompanije Ulcinjska rivijera, uzeti u dugoročni, 30-godišnji zakup. Ovi hoteli sada postaju dio hotelskog kompleksa „Holiday Village Montenegro“, kojim će upravljati Karisma Hotels & Resorts. Trenutno se radovi vrše u tri smjene na objektu bivšeg hotela Belvi, koji će nakon rekonstrukcije biti kategorizovan sa četiri zvjezdice. Holiday Village je prepoznat kao uspješan porodični koncept, i u sklopu njega će, pored smještajnih kapaciteta biti izgrađen zanimljivi dodatni sadržaj poput Adventure parka, bazena i sportskih igrališta'', navodi se u saopštenju. 

karismaholidayvillagemontenegro-3

Kako navode, Karisma koncept razvija sa svojim strateškim partnerom, najvećim turoperatorom na svijetu, kompanijom TUI. 

''Cjelokupan kompleks biće realizovan u tri razvojne faze, a planovi grupacije jesu da prva faza projekta Holiday Village Montenegro bude završena do 1. maja naredne godine. Holiday Village Montenegro će, kada bude kompletno realizovan, imati 257 soba, 4 bazena, 4 restorana, 4 bara i spa centra, sportske terene i avanturističke parkove za djecu. Poseban značaj, pri realizaciji svojih projekata, Karisma uvjek pridaje angažmanu lokalnih kompanija. Ovako značajan projekat ne bi bilo moguće realizovati bez učešća značajnih crnogorskih firmi, među kojima su: glavni izvođač radova Novi Volvox d.o.o. iz Podgorice, zatim Ramel d.o.o. iz Nikšića, LD Gradnja d.o.o. iz Nikšića, Dram d.o.o. iz Podgorice, Final Trade d.o.o. iz Bara, kao i Tapacir Kurti d.o.o. iz Ulcinja'', ističe se u saopštenju.

karismaholidayvillagemontenegro-2

Kako se dalje navodi, grupacija Karisma Hotels & Resorts sa ponosom objavljuje da se nastavlja niz nagrada i priznanja koje Grupacija kontinuirano dobija. 

''Najnovije nagrade stižu od strane prestižnog turističkog magazina “Conde Nast Traveler”, gdje su se, u okviru “Readers' Choice - 25 najboljih mjesta na istočnoj obali Meksika”, našla dva hotela Karisma Grupacije, i to Azul Beach Resort Sensatori Mexico i El Dorado Maroma. Posebno ponosni svi zaposleni u Karismi jesu na nagradu turističkog giganta Travelife-a, koji je Karismu odabrao za pobjednika u kategoriji: „Čuvanje i briga o zaposlenima i zaštita ljudskih prava“. Ovo je još jedno u nizu priznanja Karismi kada je riječ o odnosu prema zaposlenima, što je rezultiralo da Grupacija sa ponosom nosi sertifikat „Great place to work“. Cilj Karisme uvjek jeste da, nezavisno od mjesta u kome posluje, pruži bolji kvalitet života, viši stepen znanja kroz programe edukacije, nove profesionalne prilike, kao i podršku porodicama zaposlenih'', zaključuje se u saopštenju. 

karismaholidayvillagemontenegro-1
Portal Analitika