Politika

Radulović: Pokušali da me likvidiraju

Potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović prijavio je Centru bezbjednosti Podgorica da je 8. novembra pokušan atentat na njega.
Radulović: Pokušali da me likvidiraju
Portal AnalitikaIzvor

 Radulović je kazao za Pobjedu da se priprema njegove likvidacije dogodila u intervalu od 10:30 sati do 13:30 časova. Kako je pojasnio, u 10:30 je ostavio vozilo na parking kod Stadiona Budućnosti u centru grada. U automobil je ponovo ušao u 13:30 i kada je krenuo osjetio da nešto nije u redu sa automobilom.

- Čula se lupnjava, ali nijesam računao da je nešto ozbiljno u pitanju. Automobil sam onda parkirao u blizini kuće – ispričao je Radulović. Kazao je da je sjutra sa sinom odvezao automobil kod majstora koji mu je rekao da su odvrnuti šarafi na točkovima, da je to jako opasno i da je to neko namjerno uradio.

Radulović je naveo da je razgovarao sa ministrom unutrašnjih poslova Mevludinom Nuhodžićem i rukovodiocem Centra bezbjednosti Podgorica Jovicom Rečevićem te i da očekuje da se utvrdi ko je počinilac.

Policija će prikupiti snimke sa nadzornih kamera, na osnovu kojih će pokušati da dođe do osumnjičenog. Povodom prijave Radulovića, Uprava policija je saopštila da službenici CB Podgorica preduzimaju aktivnosti kako bi rasvijetlili ovaj događaj.

Radulović je prije dva dana oko 11:15 časova CB Podgorica prijavio da je nepoznata osoba 8. novembra u intervalu od 10:30 do 13:30 časova, odšarafila šarafe sa prednjeg lijevog točka njegovog vozila „audi A4“, dok se nalazilo na parkingu kod Gradskog stadiona u Podgorici,

Portal Analitika