Politika

PZP: Pokušaj likvidacije Radulovića, ministar zainteresovan za slučaj

Pokret za Promjene informiše javnost da je juče, po klasničnom kriminalnom scenariju, koji u najvećem broju slučajeva rezultira tragičnim posljedicama, bio izložen prof. dr. Branko Radulović, potpresjednik Pokreta za promjene i člana Predsjedništva Demokratskog fronta.
PZP: Pokušaj likvidacije Radulovića, ministar zainteresovan za slučaj
Portal AnalitikaIzvor

“Bio je pripremljen monstruozni scenario, posebno imajući u vidu, da prof. Radulović svakodnevno putuje bez obezbjeđenja, vozeći svoj automobil, ne skrivajući se od javnosti”, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

O svemu je, kako je navedeno,  danas informisana Uprava policije, pri čemu je profesor Radulović podnio prijavu Centru bezbjednosti Podgorica o navedenom događaju.

Stručne službe Centra bezbjednosti preuzele su mjere i aktivnosti, a ministar unutrasnjih poslova Mevludin Nuhodžić i načelnik Centra bezbjednosti Jovica Rečević, su se i lično zainteresovali za cijeli slučaj.

PZP obavještava javnost, da ovo nije prvi slučaj da se vrši pritisak, raznih vidova uznemiravanja na prof. Radulovića i njegovu porodicu.

“Očekujemo ovaj put da će nadležni organi uraditi svoj posao na profesionalan način i identifikovati počinioce, a posebno nalogodavce. Jasno je da se radi o vidu političkog terorizma, čiji je motiv da se eliminišu oni koji su najglasniji  protivnici kriminalnog režima”, kaže se u saopštenju, ne navodeći konkretno o čemu je riječ.

 

 

Portal Analitika