Politika

Nastavlja se ''rasprava'' - Demokrate: DPS gubi tlo pod nogama

Posljednjim saopštenjem selotejp partija potvrđuje još jedno nepočinstvo: da stoji iza Fejsbuk naloga kojim se upravlja i kojeg administrira osoba iz kabineta predsjednika Vlade od para građana, a na kojem su najbrutalnije, najogavnije i najprljavije montaže protiv funkcionera Demokrata. I za to imate krivičnu prijavu - navodi se u novom reagovanju Demokratske Crne gore.
Nastavlja se ''rasprava'' - Demokrate: DPS gubi tlo pod nogama
Portal AnalitikaIzvor

''Upamtite, ne možete vaše etikete prošlosti lijepiti drugima, a posebno ne čistim i čestitim ljudima. Ne može se, gospodo iz selotejp partije, politika voditi po banderama i najprizemnijim podmetačinama po društvenim mrežama. Zar ne vidite da nemate šansu da parirate Demokratama? Zar ne osjećate da gubite tlo pod nogama i da se u stanju panike ponižavate i postajete predmet sprdnje? Ako mislite da se montažama, podvalama i prevarama može zadržati vlast, prevarili ste sami sebe'', navodi se u saopštenju.

Kako dalje tvrde, Demokratska partija socijalista ništa nije odgovorila.

''Čija je ideja ono sa posterima i selotejpom - Svetova ili Duškova ili vam je možda šapnuo Šešelj? Ne morate vi podsjećati Cetinjane ko je formirao "sedmi bataljon", kada se zna da je vaš lider tada sjedio u Vrhovnom savjetu odbrane. Ne morate vi mutiti pamćenje Cetinjana, koji dobro pamte iz čijih je usta izgovoreno: "Najviše mrzim stopostotne crnogorce". Da niste htjeli i pamćenje građana da montirate?'', ističe se u saopštenju.

Demokrate tvrde da DPS nije reper za nivo i dostojanstvo.

''Ne daj bože da jeste. Ne vrijeđajte Cetinje i Cetinjane poređenjem sa vama. Da nije nivo koji bi trebalo slijediti onaj koji su pokazala braća potpredsjednika vaše kriminalne grupe, koje je čula cijela Crna Gora kako "dostojanstveno" vrijeđaju i prijete? Da nije nivo onaj rječnik iz pisma monstruozne sadržine u Herceg Novom? Nivo je onaj poziv na linč Vladimira Jokića poslat sa zvanične Fejsbuk stranice Savjeta mladih DPS Kotor? Je li možda dostojanstveno kada se vaši poslanici "ološ"-aju u Parlamentu?  Gubite tlo pod nogama i iz očaja podmećete, vrijeđate i montirate. A kada smo kod tih nečasnih radnji, opšta manija za montažama obuzela je i vašu fotošop filijalu u Mojkovcu. Pošto su uništili jedan od najperspektivnijih gradova sjevera, odlučili su da pred izbore izađu sa jednom fotografijom gdje Mojkovac sija kao Las Vegas. Samo nismo još zaključili kome tvorac ovog marketinškog autogola šalje poruku, jer Mojkovčani vide oko sebe i vjeruju svojim očima. Nego, pakujete li kofere? Počnite. Imate još manje od tri nedelje do političkog noakuta'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika