Politika

Demokrate odgovorile DPS-u: Vama su džepovi puni, a država i opština propada

Demokratska partija socijalista je sama po sebi najbolji dokaz da niko veću sprdnju sa vama ne može napraviti od vas samih. Gospodo iz mojkovačkog klana OKG, ako nemate vremena od silnog rada na koji ste prionuli, zašto nam onda odgovarate na saopštenja? Vi zaista niste samo selotejp partija, već i sprdnja od partije., navode Demokrate u odgovoru OO DPS Mojkovac.
Demokrate odgovorile DPS-u: Vama su džepovi puni, a država i opština propada
Portal AnalitikaIzvor

"Nemamo vremena da se bavimo saopštenjima Demokrata", izjaviše DPSovci u saopštenju koje se bavi našim saopštenjem!?! Znate li vi gdje se nalazite? Jeste li pošli ili ste došli? Sad ste počeli navodno da radite, sad pred izbore, kad ste prije toga sve uništili, kad ste Mojkovac doveli do propasti. Gdje ste bili svih ovih godina? Nemojte, molimo vas, toliko da radite. Nemojte se umarati, jer su svi Mojkovčani dobro osjetili plodove tog vašeg rada. Vama džepovi puni, država i opština propada, mladi odlaze, zaposlenih sve manje, nemaština sve veća - to je rezultat vašeg "vrijednog" rada. 

 

Naši predstavnici su bili djeca dok je vaš lider drugovao sa Šešeljem, vodio "rat za mir" i išao po dubrovačkom i hercegovačkom ratištu. Nijesu naši predstavnici razvlačili kez na slikama u maskirnoj uniformi, već vaš Milo i vaš Svetozar Marović, šef OKG, na privremenom bijegu od zatvora u Beogradu. Isto tako, gospodo, ako su naše tvrdnje neargumentovane, zašto ih se toliko plašite, zašto se plašite Demokrata? Pa zato što vas i vaše organizovane kriminalne grupe razbijamo na svakom koraku, zato što ste obična grupa šovinista i lažnih nacionalista, grupa proftera koja se okupila u profitersku grupu zvanu DPS. Vi ste ti koji nemaju ni plan, ni program, osim pamfletskih praznih priča i šarenih laža koje ponudite par nedjelja pred izbore, a čim izbori prođu od njihovog ispunjenja ni traga, ni glasa. Vaš najbolji program i vaše pravo lice su ogavne montaže u vidu plakata, prljava i bolesna Fejsbuk kampanja, koju finansira DPS i koja se uređuje u kabinetu Duška Markovića i besmislena i kontradiktorna saopštenja.

 

Gospodo, vaša filijala u Mojkovcu su nepostojeća radna mjesta, loša ili nepostojeća putna infrastruktura, nepostojeća rasvjeta, propala poljoprivreda, stalno napuštanje Mojkovca. Zato nemojte sumnjati da ćemo vas poslije tolikog rada poslati u političku penziju, doduše, potpuno nezasluženu, zaključuju Demokrate u saopštenju.

Portal Analitika