Politika

DPS: Dok potpisujete saopštenja, mi radimo

Gospoda lažne demokrate nastavljaju sa tragikomičnim saopštenjima, ne znajući da su takvom dinamikom sebe već kandidovali za još ubjedljiviji poraz 26. novembra u Mojkovcu, saopštili su danas iz lokalnog odbora Demokratske partije socijalista.
DPS: Dok potpisujete saopštenja, mi radimo
Portal AnalitikaIzvor

U DPS-u ističu da oni, zajedno sa građanima, svakodnevno i danonoćno rade na terenu za Mojkovac i u interesu Mojkovca.

“Zaista nemamo vremena da se bavimo vašim pokvarenim softverom za pisanje saopštenja koji u varijanti copy/paste fabrikuje iste laži širom Crne Gore. Nijesu građani Mojkovca slijepi, a još manje zaboravni. Predstavnici vaše družine u Mojkovcu su isti oni koji su sa četničkim vojvodama i pod šatorom srpske otadžbinske stranke uznemiravali birače proteklog izbornog ciklusa u Mojkovcu. To su oni ljudi čiji mentori su godinama unazad uništavali ovaj grad, zapostavljali lokalitet Jalovište i krečili Mojkovac najneodgovornijom politikom”, kažu u DPS-u.

Upitali su i da li zaljubljeni Aleksa spočitava neke kriminalne grupe, naglasivši da je zaboravio da pomene kriminalnu grupu na čijim stolicama sjedi.

“Neodgovorno i smjelo povezujete Mojkovac sa kriminalnim grupama ili takozvanim filijalama, a mi vam jasno kažemo: Jedina filijala u Mojkovcu su naši uspjesi, energija i jedinstvo koje će pobijediti najubjedljivije do sada”, poručili su iz mojkovačkog odbora DPS.

Kako su dodali, oni šalju sliku sjaja Mojkovca, još jednog uspješno realizovanog projekta, a družini “s brda s dola” savjetuju da ne snimaju u Mojkovcu lažnog cara kao na Cetinju, jer se Mojkovčani prijatnije osjećaju uz sjaj nove sportsko rekreativne zone, nego uz montirane video zapise hipnotisanog lažnog cara.

“Svjesni su naši Mojkovčani da su vaša saopštenja iz Podgorice jedina ponuda koju šaljete građanima Mojkovca i kao što smo kazali – jasno je svakom domaćinu ovog grada da vi sa Mojkovcem nemate dodirnih tačaka”, zaključuje u saopštenju DPS Mojkovac.

Portal Analitika