Društvo

DPS Berane: Najoštrije osuđujemo oštećenje vozila Opštine Berane

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana najoštrije osuđuje svako nasilje, pa i nedavno oštećenje službenog vozila Opštine Berane, koje je bilo parkirano na opštinskom parkingu.
DPS Berane: Najoštrije osuđujemo oštećenje vozila Opštine Berane
Portal AnalitikaIzvor

"Ni ovoga puta ne želimo da prejudiciramo počinioce i njihove motive već to prepuštamo nadležnim institucijama od kojih očekujemo da i ovaj slučaj rasvijetle do kraja", kaže se u saopštenju DPS-a Berana.

Saopštenje SNP-a ovim povodom predstavlja neuspjeli pokušaj bježanja od sopstvene realnosti i duboke unutarpartijske krize i podjela koje ih tresu ovih mjeseci, pa i ne čudi što i ovaj događaj žele da prebace na „drugi teren“.

"Okupljeni oko „Nejakog Uroša“ u svom „oduševljenju“ rezultatima u Beranama žele da pošalju poruke o svojoj uspješnoj lokalnoj vladavini. Ta njihova „uspješnost“ se, podsjećamo još jednom, ogleda u neusvajanju rebalansa budžeta, budžeta i završnog računa Opštine, neusvajanju Izvještaja o radu predsjednika Opštine, sekretarijata i opštinskih službi, neusvajanju lokalnih javnih radova, kao i drugih odluka važnih za funkcionisanje lokalne samouprave. To su njihovi tezultati  kojima se družina „Nejakog Uroša“ želi pohvaliti. Zbog ovih „rezultata“ i potpunog kolapsa lokalnog parlamenta nastalog zbog unutarpartijskih i koalicionih podjela i sukoba,  građani Berana će na prijevremenim lokalnim izborima ovu družinu poslati u političku prošlost", zaključuje se u saopštenju.


 
​​​​​​​​

Portal Analitika