Politika

SNP: Naši članovi neće prelaziti kod Damjanovića

Socijalistička narodna partija je uputila saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelini.
SNP: Naši članovi neće prelaziti kod Damjanovića
Portal AnalitikaIzvor

“Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da je Aleksandar Damjanović mogao u potpunosti da sprovodi izvorne principe SNP-a, jer je sve vrijeme pokrivao najodgovornije pozicije u Partiji.  Međutim, upravo je Damjanović napustio te principe i nanosio svojim djelovanjem štetu SNP-u. Sada se nakon njegovih izjava vidi da mu je glavni cilj bio da oslabi SNP i s toga nismo iznenađeni njegovim namjerama, jer je taj pokušaj viđen i ranije.

Napominjemo da je glasovima  SNP-a izabran za poslanika, a onda je zadržao mandat, jer je na taj način, po njegovom mišljenju, mogao bolje da ostvari lične ambicije.

SNP nije nikada odustala od svojih izvornih principa i naši članovi neće prelaziti kod Damjanovića, koji sve radi na polarizaciji opozicione scene u Crnoj Gori, čime stvara direktnu korist DPS-u.

Napominjemo da u SNP-u nema nikakvog haosa i da će novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Jokovićem, nastaviti časno naš opozicioni put do konačne smjene ove bahate i neodgovorne  vlasti.

Najveća neistina je izjava da SNP nestaje sa političke scene što priželjkuju samo lica bliska vlasti. SNP je imala krize, međutim, nećemo stati.

Na kraju, poručujemo da naši glasači ostaju vjerni a funkcioneri uglavnom odlaze. Istina, na početku odlaze oni koji su imali najviše koristi od SNP-a, kao Damjanović, ali vrijeme će pokazati ko je vjera a ko nevjera, i ko se iskreno zalagao za promjenu sistema vrijednosti u Crnoj Gori i bolji život svih njenih građana”, navodi se u saopštenju SNP-a. 

Portal Analitika