Fudbal

Budućnost dovodi Simona Vukčevića?

Čudna je priča strmoglav pad karijere Simona Vukčevića. Mnogo je crnogorska fudbalska javnost očekivala od sada 31-godišnjeg fudbalera koji je u jednom momentu bio rame uz rame sa Mirkom Vučinićem i Stevanom Jovetićem, ali desilo se nešto neobjašnjivo…
Budućnost dovodi Simona Vukčevića?
Portal AnalitikaIzvor

Magije je sigurno ostalo u nogama nekadašnjeg nosioca igre lisabonskog Sportinga, a da li ćemo je gledati na terenima Telekom 1. CFL? Priča je jasna – Vukčević bi mogao da zaduži dres Budućnosti!

Krilni vezista već nekoliko dana trenira sa fudbalerima koji brane boje aktuelnog šampiona Crne Gore, a uprava kluba mu je, prema saznanjima našeg lista, već spremila ponudu. Međutim, postoje određeni uslovi koje nekadašnji crnogorski reprezentativac mora da ispuni oni se odnose na fizičku spremu, pišu Dnevne novine

Nekada najbolji igrač Partizana je posljednji takmičarski meč odigrao 28. januara ove godine kada je u dresu portugalskog Šavesa u 72. minutu ušao u igru protiv Tondele. Od tada, pa do danas Vukčević se poprilično “zapustio”, ali ne svojom voljom već zbog povrede donjeg dijela trbušne prese. Navodno je bivši član ruskog Saturna, Blekburna, Karpata, Levadijakosa i Vojvodine sanirao taj problem, ali s obzirom da je u ozbiljnim fudbalskim godinama moraće da povede računa da se isti ne vrati.

Zato uprava i stručni štab Budućnosti zahtijeva da Vukčević radi po programu prof. dr Kemala Idrizovića koji je zadužen za fizičku spremu “plavih”.

Dani prolaze, brzo će i zimski prelazni rok pokucati na vrata, a situacija oko Simona Vukčevića i Budućnosti bi trebalo da bude jasnija do kraja nedjelje. Naravno, ponuda iz inostranstva je uvijek prva opcija, a gledajući CV Vukčevića ona sigurno može da stigne u svakom trenutku.

Portal Analitika