Politika

Demokrate DPS-u: Brat za brata, a ne brat na brata

Kada je vašem projektu da podijelite crnogorsko društvo došao kraj i kada se suočavate sa vrtoglavim padom rejtinga, krećete sa pričama koje niko više ne uzima za ozbiljno, poručile su Demokrate DPS-u.
Demokrate DPS-u: Brat za brata, a ne brat na brata
Portal AnalitikaIzvor

- Smetaju vam istraživanja javnog mnjenja koja potvrđuju ubjedljivu pobjedu Alekse Bečića nad Milom Đukanovićem? Nikako da prežalite poraze u Budvi i Kotoru i to što ste u Herceg Novom potučeni do nogu? Strah vas je od ova tri grada i rasula u kojima se nalaze vaši odbori. Vaš strah javno pokazujete jer postajete svjesni činjenice da ste prošlost, a da su Demokrate budućnost. Vidite da ni sa čim i ni u čemu, ne možete da se mjerite i da nam parirate, pa se pozivate na periode u kojima niste prepoznati kao pobjednici već kao ratnici, jurišnici, oni koji zavađaju braću, pljačkaju narod i enormno se bogate. 

Znaju građani Tuzi i Malesije ko je jurišao na tenkovima i po frontovima. Znaju ko je komandovao akcijom "Orlov let". Znaju ko je zavađao komšije, kolege i čitave porodice. Znaju zbog koga je hiljade građana napustilo ovu državu. Ne možete uspjeti u vašem podmuklom naumu. Milioni stranica su ispisani o vama i to ne može oprati jedan, deset ili milion montiranih plakata. Znaju građani Crne Gore da vam odgovore. Bratski i građanski protiv nacionalističke histerije DPS-a. Brat za brata, a ne brat na brata - poručile su Demokrate.

Portal Analitika