Odbojka

Sonja Simonovska na prijemu kod Novakovića

U znak zahvalnosti za postignute sportske rezultate i doprinos međunarodnoj promociji Bara, predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković primio je danas međunarodnog odbojkaškog sudiju Sonju Simonovsku, tim menadžera i igrače veteranskog košarkaškog kluba “Veterani grada Bara” Zorana Jovićevića, Vojkana Krgovića i prof. Suana Hodžića, Marka Dabanovića iz tima “G-Unit 3×3” i četrnaestogodišnju Mariju Leković, uspješnu košarkašicu.
Sonja Simonovska na prijemu kod Novakovića
Portal AnalitikaIzvor

“U lično i u ime SO Bar zahvaljujem vam što na veoma lijep način promovišete naš grad. Lokalna samouprava će podržavati ljude koji na ovakav način, svojim entuzijazmom, radom i postignutim rezultatima promovišu zdrave stilove života, predstavljaju uzor ostalima i neprestano rade na promociji Bara, ali i Crne Gore”, kazao je gostima Novaković.

Predsjednik SO Bar je gostima uručio prigodne poklone i poručio im da će i ubuduće biti podrška barskim sportistima “kako bi se sport u Baru promovisao na način koji zaslužuje”.

Sonja Simonovska sudi već 25 godina, a međunarodni je sudija od 2013. godine. Nedavno je sudila finale Svjetskog prvenstva za kadetkinje u Argentini, Svjetski Grand Prix za žene u Kazahstanu, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Portugalu,  a već treću godinu zaredom sudi mečeve Lige šampiona.

“Uglavnom na svim velikim odbojkaškim takmičenjima jedini sam predstavnik Crne Gore. Uvijek ističem iz koje države dolazim, a svugdje iznad svega predstavljam grad Bar, centar odbojkaškog sporta u Crnoj Gori”, rekla je Simonovska.

Izvor: Jedro.me

Portal Analitika