Džudo klub Stara Varoš - Volcano niže uspjehe

Stara Varoš - Volcano osvaja medalje u Skoplju, Nikšiću i Mostaru. Proteklog vikenda održan je tradicionalni Mioki džudo Open u Skoplju koji je okupio 500 takmičara iz 12 zemalja: Švedske, Rumunije, Bugarske, Grčke, Turske, Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Kosova.
Džudo klub Stara Varoš - Volcano niže uspjehe
Portal AnalitikaIzvor

Članovi džudo kluba Stara Varoš-Volcano iz Podgorice na ovom takmičenju osvojili su 3 medalje, dva srebra i bronzu. Srebra su osvojili Marko Žižic i Isabella Pobrić, dok je bronza pripala Nemanji Aleksiću.

U prethodnom periodu učenici Mladena i Marka Jokmanovića takođe su nastupili na međunarodnom turniru trofej Nikšića“ na kom je učestvovalo preko 250 takmičara iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Kosova. Takmičari džudo kluba Stara Varoš- Volcano u Nikšiću su osvojili 2 zlatna i 2 bronzana odličja.

Najuspješniji nastup imala je Branka Mujović sa 2 zlatna odličja u svom i u starijem uzrastu. Bronzu je osvojio i Nemanja Aleksić dok je uspješan debi na džudo takmičenjima imao je Matija Pajović koji je takođe osvojio bronzanu medalju.

Treba napomenuti nastup ovog kluba na velikom turniru Borsa Open u Mostaru sa prijavljenih 1200 takmicara iz 32 drzave i 140 klubova, na kojem je perspektivni Marko Žižić osvojio bronzu sa tri pobjede i jednim porazom. Žižić je pobijedio predstavnika Italije, BiH i Crne Gore dok je porazen od reprezentativca Moldavije.

Iz džudo kluba Stara Varoš Volcano Najavljuju brojne nastupe u predstojećem periodu.

Portal Analitika