Fudbal

Navijači poručili Evri: Ne želimo te u Marselju

Navijači Olimpika poslali su veoma jasnu poruku Patrisu Evri posle incidenta koji je napravio u posljednjoj utakmici Lige Evope.
Navijači poručili Evri: Ne želimo te u Marselju
Portal AnalitikaIzvor

Evra je na gostovanju Gimaraešu u Portugaliji nogom udario jednog navijača pored terena prije početka utakmice. On se pola sata prije početka utakmice sukobio sa navijačima svog kluba, prvo im je prišao da se raspravlja, ali je situacija brzo eskalirala i završila se sramotnim potezom iskusnog fudbalera.

Glavni sudija je tada dao crveni karton Evri prije početka meča, ali je on utakmicu trebalo da počne kao rezerva, pa je Olimpik na teren ipak izašao sa 11 fudbalera.

Šta navijači misle o njegovom postupku, Evra je saznao minule nedjelje na  utakmici sa Kaenom (5:0). Oni su razvili transparent na kojem je pisalo - “Mislio si da si veći od kluba i navijača. Ne želimo te u našim bojama. Od..bi Evra”.

Na drugom transparentu je pisalo – “Za ljubav prema dresu Olimpika, poštovanje navijača i profesionalizam, da li je to previše da se traži?” 

Evra je zbivanja na terenu i na tribinama prokomentarisao na svom profile na Instagramu. 

“Odličan rezultat večeras, odličan posao momci, veoma sam ponosan na vas, hvala svim pravim navijačima Olimpika. Primio sam mnogo poruka podrške od njih”, tvrdi Evra. (foto:miror)

Portal Analitika