Crna hronika

Krivična protiv maloljetnog Baranina, sumnjiči se za 17 krađa

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su rasvijetlili 17 krađa i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela - saopšteno je iz Uprave policije.
Krivična protiv maloljetnog Baranina, sumnjiči se za 17 krađa
Portal AnalitikaIzvor

''Naime, službenici CB Bar su rasvijetlili 17 krivičnih djela krađa počinjenih u periodu od juna do septembra 2017. godine na području Sutomora i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu protiv P.R. (17) iz Bara. On je, kako se sumnja, koristeći nepažnju oštećenih lica, na plažama u Sutomoru, otuđivao torbe u kojima su se nalazili mobilni telefoni, novac, satovi i druge lične stvari'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, policijski službenici su identifikovli lice kojem je P.R, kako se sumnja, prodavao otuđene stvari. 

''Dio pronađenih stvari biće vraćen vlasnicima. O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv P.R. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio 17 krivičnih djela krađa'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika