Politika

Demokrate: DPS boli pad od sedam odsto

Opštinski odbor Demokrata na Cetinju reagovao je na saopštenje cetinjskog DPS-a, navodeći kako ih „boli pad od 7%, što je potpuno i očekivano“.
Demokrate: DPS boli pad od sedam odsto
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje Demokrata prenosimo integralno.

„Najviše od svega mrzim ustaše, četnike i stopostotne Crnogorce“, reče svojevremeno jedan od trojice braće Dalton, šef nad šefovima organizovanih kriminalnih grupa, Milo Đukanović. Dobri i pošteni Milo, crnogorski Kim Džong Un sa malo srećnijom frizurom. Njegov podređeni u mafijaškoj hijerarhiji, po sopstvenom priznanju šef OKG, Svetozar Marović, diktira smjehotresna saopštenja svome zetu na Cetinju, a Bogdanović, osim tasta, najviše voli da sluša trećeg od trojice braće Dalton – Duška Markovića, jer postoji ideja da se umjesto fabrike čokolade napravi jedna fabrika duvana, a tu je Marković pravi majstor. Ne zna se da li mu bolje ide prisluškivanje ili biznis oko duvana.

Sve u svemu, gospodo iz OKG DPS, tužno je i jadno da mislite da se iko više peca na te vaše svađalačke udice koje zabacujete iz sata u sat. Davno je prošlo vrijeme kad ste prebrojavali krvna zrnca, kad je vaš šef rado nosio maskirne uniforme i borio se protiv „povampirenog ustaštva“ u Dubrovniku, kad je tast Marović vodio rat za mir. Ne prolaze te vaše priče „država – to sam ja“. Ne daj bože da je država kao vi. Da li vi shvatate da koga god i šta god uporedite sa vama, ne govorite lijepo o tome? Ne krade Crna Gora, gospodo. Kradu pojedinci u vašim redovima, po sistemu koji je uspostavila vaša partija. Ne govori Prijestonica neistine. Vi mastite, gospodo, vi brda valjate. Nijesu pločnici ispred zgrade Prijestonice davali lažna obećanja. To ste uradili vi. I zaboravite na histerične napade širenja nacionalizma i šovinizma – ne morate u svemu da slijedite šefa. Mržnja vas izjeda. Pukli ste i tu ne pomaže više ništa. Boli vas pad od 7%, što je potpuno i očekivano, imajući u vidu da Cetinjani neće za gradonačelnika zeta od šefa najveće organizovane kriminalne grupe na Balkanu.

Portal Analitika