Politika

DPS: Demokrate sebi prave antipropagandu

Niko ne pravi sebi veću antipropagandu nego vi, kad prozivate uzorne Cetinjane, kao što su naši doktori, kao što su naši ugledni privrednici, navode iz cetinjskog odbora DPS-a reagujući na saopštenje Demokrata.
DPS: Demokrate sebi prave antipropagandu
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje prenosimo integralno.

Gospodo Demagozi, što bi? Opet bježite od teme? Gdje su vam upućeni članovi iz Beograda da nam pišu o Cetinju? Što ih sakriste? Gdje je član tzv. Demokratskog savjeta da nas nauči kako treba da se usvoji Zakon o Prijestonici? Gdje nestade? Gdje je da nam da još neku mudru lekciju kako trebamo da usvojimo već usvojeni Zakonu za koji niste imali kuraži da glasate, nego ste utekli?

Prosuti ste. Sve što vam ostaje je da ponavljate izlizane fraze. Nikome vi niste skinuli rejting nego sebi, ovakvim i sličnim uvaljivanjima saopštenja neupućenim potpisnicima, koji iz drugih država izriču neistine o Cetinju.

Niko ne pravi sebi veću antipropagandu nego vi, kad prozivate uzorne Cetinjane, kao što su naši doktori, kao što su naši ugledni privrednici. Objavljujte svoja dosadna i netačna saopštenja još 20 dana, a onda ćete, kad DPS opet osvoji apsolutnu većinu, sami zaboraviti Cetinje.

Tačno je. Cetinjski DPS puca. Ali od smijeha kad vidimo vas i vaše pokušaje da prikrijete smijuriju od jučerašnjeg saopštenja uvaljenog čovjeku, ni krivom ni dužnom.

U sve vjerujemo, a da je Bečiću, Kaluđeroviću, Gošoviću, vojvodi Šćekić Iliji i ekipi „Crna Gora svetinja“... Nemojte nas opet zasmijavati.

Portal Analitika