Politika

Demokrate Martinoviću: Youtube.com, kupovina glasova Cetinje, enter

Youtube.com. Kupovina glasova Cetinje. Enter. I, eto ga. Iskoči premudro i prepošteno lice dičnog Cetinjanina, beskrupuloznog partijskog vojnika i poslušnika, laktaša bez premca, Jovana Martinovića, u prvom planu na prvom snimku. Krenemo dalje i čujemo glas ovog profesionalnog poltrona kako ponižava čovjeka koji mu se žali da ima težak život i da mu treba pomoć, koja mu je i obećana od njih istih. A da je taj čovjek u bezizlaznoj i neshvatljivo teškoj situaciji najbolji pokazatelj je da je došao do te faze da se moli jednom Jovanu Martinoviću. Kukala nam majka do čega su doveli Prijestonicu i građanke i građane Cetinja - reaguju iz Demokratske Crne Gore na saopštenje Martinovića.
Demokrate Martinoviću: Youtube.com, kupovina glasova Cetinje, enter
Portal AnalitikaIzvor

''Znali smo da su saopštenja koja obiluju najbljutavijim vulgarnostima i gadostima svojstvena braći Dalton, a sad smo saznali i da je DPS "uzdanica" Jovan Martinović jedan od zaduženih za takvu pisaniju. I ta pisanija ne bi bila ništa neobično da nije naslovljena jednom subjektu, a onako ošponde skoro sva sročena da naškodi drugom političkom subjektu. Ovo dokazuje nešto što je dobro poznato: da su funkcioneri DPS-a, kao i njihovi šefovi, velike političke i ljudske kukavice, pa ne čudi što je Martinović taj manir straha pokupio. Imao od koga. I to da bira. Mada, najvjerovatnije je od svojih idola i šefova - braće Dalton: od Marovića, koji je od zatvora utekao za Srbiju, ili od Marovićevog šefa koji nema hrabrosti da progovori o ubistvima koja su se dešavala po Crnoj Gori jer, zna se - ima šefa i nad šefom'', navodi se u saopštenju Demokrata.

Kako dodaju DPS hrabrost pokazuje tako što ucjenjuje i ponižava Cetinjane.

''Zamislite kakvi su to ljudi koji hrabrost pokazuju samo onda kada bez obraza i makar jedne skrupule varaju, ucjenjuju i ponižavaju Cetinjane, i sve to dok šire nacionalističku histeriju i unose zlu krv u narod. Gospodo, trgovci glasovima, vaša hrabrost se ugleda u tome što se ničega ne stidite. Martinoviću, nemojte nikad da smetnete sa uma da je svaki pojedinac sa Cetinja kuražniji od vas i od vaših šefova, braće Dalton. Martinoviću poručujemo da pojede koju kocku čokolade iz njegove fabrike i da malo smiri živce, jer kad časni i pošteni Cetinjani krenu da mu naplaćuju lažna obećanja, a to se vrijeme bliži, vjerujemo da će i njega neka depresija da uhvati i da će i on da uzme državljanstvo Srbije. A što se hapšenja tiče, istina je, Jovane Martinoviću, to možeš da preneseš i braći Dalton, koji su ovu državu i Cetinje ojadili, svaki kriminalac će odležati svaki dan zatvora i vratiti svaki euro koji je stekao vršenjem krivičnog djela. Ako ste se prepoznali, nek su vam srećna prugasta odijela'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika