Crna hronika

Đukanović o saobraćajnoj nezgodi pratnje: Običan udes

Lider Demokratske partije socijalista (DPS)Milo Đukanović saopštio je da je vozilo iz njegove pratnje sinoć na putu Podgorica – Cetinje doživjelo "običan saobraćajni udes".
Đukanović o saobraćajnoj nezgodi pratnje: Običan udes
Portal AnalitikaIzvor

- Znam da odmah kreću medijske spekulacije. Kako sam ja vidio, to je bio jedan običan saobraćajni udes koji je nažalost mogao završiti i tragično sa mnogo težim posljedicama, ali, na sreću, to se nije dogodilo. Imamo povrijeđene ljude, ali nije riječ o težim povredama, trebaće malo mirovanja... Ja sam ih posjetio i iskoristio priliku da ih ohrabrim i računam da će se sve brzo normalizovati – rekao je Đukanović novinarima u Budvi.

Podsjećamo, u saobraćajnoj nezgodi na putu Podgorica – Cetinje povrijeđene su dvojica članova Đukanovićeve pratnje i još jedna osoba. Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen. Povrijeđeni su policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković, i Vojislav Vujović koji je upravljao automobilom koji se tokom preticanja sudario sa automobilom iz Đukanovićeve pratnje.

U toku je, kako su javili podgorički mediji, saslušanje Vujovića koji se automobilom zakucao u mercedes pratnje lidera DPS-a.

N.D.

Portal Analitika