Fudbal

Raičević: Rudar u krizi, idemo na tri boda

U okviru 14. kola Telekom 1. CFL Budućnost gostuje u Pljevljima. Dragan Kažić i Milivoje Raičević očekuju neizvjesnu utakmicu, ali vjeruju u pozitivan rezultat.
Raičević: Rudar u krizi, idemo na tri boda
Portal AnalitikaIzvor

Nakon pobjede u prošlom kolu nad ekipom Grblja, a nakon toga i nad Sutjeskom u Kupu, Budućnost sjutra od 13.30 gostuje Rudaru, koji skoro dva mjeseca ne zna za pobjedu u šampionatu, a posljednji put su upisali tri boda u okviru šestog kola protiv Koma. 

Milivoje Beko Raičević je na tri posljednje utakmice postigao po gol.

- Očekuje nas teška utakmica, Rudar ima dobre pojedince, posebno u ofanzivi. Nalaze se u krizi rezultata i sigurno će sjutra dati sve od sebe da krenu sa pobjedama. Nas to ne interesuje, bolja smo ekipa i u boljoj formi i sjutra ćemo uraditi sve da upišemo nova tri boda - istakao je Raičević.

Šef stručnog štaba Dragan Kažić vjeruje da su se njegovi izabranici oporavili od Kup utakmice u srijedu.

- Utakmice između Budućnosti i Rudara su po tradiciji neizvjesne, nebitno na kojoj se poziciji nalazi naš protivnik. Utakmica će biti teška, nadam se da su se naši igrači potpuno oporavili od utakmice sa Sutjeskom i da će spremno ući u sjutrašnji meč. Kao i uvijek ulazimo s ambicijama da osvojimo tri boda - zaključio je Kažić.

Meč između Rudara i Budućnosti igra se u subotu, 4. novembra s početkom u 13.30 časova.

Portal Analitika