Abiznis

Ramada i MoM pod rukom Savana Holdinga - Bolji rezultati u svim segmentima pružanja usluga

Prošla je prva godina od promjene vlasništva hotela Ramada i Mall of Montenegro, koji sada djeluju u okviru Savana Holding-a. Promjena vlasništva je donijela novu dugoročnu strategiju poslovanja, bolje rezultate u svim segmentima pružanja usluga i još mnogo toga dobrog na zadovoljstvo nas, ali i vas - naših partnera, koji imate veliku zaslugu za unapređenje naših usluga - poručila je direktorica Ivana Đurović na partnerskom koktelu koji je održan večeras u Podgorici.
Ramada i MoM pod rukom Savana Holdinga - Bolji rezultati u svim segmentima pružanja usluga
Portal AnalitikaIzvor

''Želim da podijelim sa vama zadovoljstvo urađenim tokom protekle godine, prvenstveno da istaknem proširenje opusa ponude našim gostima, odnosno cjelokupnoj javnosti, kako unutar, tako i van granica naše zemlje, kao i stepen usavršavanja brojnih segmenata koji čine hotelsko poslovanje.

Uspostavljena je kontuinirana komunikacija i partnerstvo sa švedskom kompanijom Savana, uz sestrinske kompanije Savana Continental Property Management & Lodging i Ramada Savana Commercial Retail Ltd, zatim sa poslovnom zajednicom, državnim institucijama, međunarodnom zajednicom, diplomatskim korom, brendom Wyndham, kao i sa lokalnim i regionalnim akterima. Sve to je za nas od ogromnog značaja'', kazala je Đurović.

Kako je dodala pozitivni pomaci ne bi bili mogući bez sjajnog timskog rada, koji je izdignut na još viši nivo u posljednjoj godini.

dsc-1060

''Naš kolektiv blisko sarađuje i u svemu imamo kreativan pristup, kako u nastupu ka novim klijentima i tržištima, tako i u korišćenju postojećih resursa. Na ljubazan, profesionalan i nenametljiv način, motivišemo goste da nam se vraćaju i rado koriste usluge hotela Ramada. Naši generalni planovi za naredni period vezani su za bolju vidljivost i prepoznatljivost hotela Ramada, kako u zajednici, tako i na nivou regiona. Radimo na jačem povezivanju sa tur operatorima i individualnim gostima'', ističe Đurović.

Prema njenim riječima kontinuirano poboljšavaju i kreiraju ponude za poslovnog čovjeka, ali i istančano i delikatno osluškuju potrebe gosta, kojem je potreban aktivan odmor.

dsc-1072

''Na kraju, želim da istaknem da nam je drago što smo u dosadašnjem periodu nailazili na zaista sjajnu saradnju svih naših poslovnih partnera i da je u svakom trenutku prikazana visoka profesionalnost predusretljivost. Raduje me činjenica da je ovo, sigurna sam, tek početak odličnog poslovnog odnosa o čijoj produktivnosti ne treba diskutovati, jer objektivno, hotelski brend Ramada bira samo najbolje. Zato ste baš vi noćas ovdje sa nama'', zaključuje Đurović.

Kako je sa partnerskog koktela poručeno Mall of Montenegro, krupnim koracima ide ka potpunoj modernizaciji svih segmenata i planiranim novinama u ponudi. 

 

''Kao što ste upoznati, Savana Holding, kao jedna od kompanija sa izuzetnom tradicijom i renomeom u evropskim okvirima u sferi svog poslovanja, preuzela je vlasništvo nad postojećim kapacitetima hotelskog kompleksa Ramada u Podgorici i Mall of Montenegro, nakon nešto više od godinu dana.

Jedna takva odluka, nastala iz emotivne vezanosti g-dina Mijača za svoju Crnu Goru, pokazala se kao pravi poslovni potez. Za relativno kratko vrijeme evidentiran je napredak i upravo zbog njega smo večeras svi ovdje. Želimo da spomenemo i uspjeh šoping centra Mall of Montenegro, koji krupnim koracima ide ka potpunoj modernizaciji svih segmenata i planiranim novinama u ponudi.

Za relativno kratko vrijeme, Mall of Montenegro je obogaćen brojnim sadržajima i dobio je važnu ulogu u razvoju i tranziciji Glavnog grada. Stoga u budućnosti očekujemo podršku i svih onih koji predstavljaju sferu poslovnog i društvenog života u Crnoj Gori'', zaključeno je sa koktela.

Nakon govornika, za dobru atmosferu postarali su se članovi KIC Pop hora i gitarista Borjan Radović i violinista Miloš Bošković.

 

 

L.Đ.

Ramada i MoM pod rukom Savana Holdinga - Bolji rezultati u svim segmentima pružanja usluga
Ramada i MoM pod rukom Savana Holdinga
Portal Analitika