Košarka

Bojan bolji u duelu Bogdanovića

U protekloj noći u NBA ligi, košarkaši Indijane savladali su Sakramento rezultatom 101:83. Finiks bolji od Bruklina, Oklahoma pobijedila Milvoki, dok su Lejkersi savladali Detroit.
Bojan bolji u duelu Bogdanovića
Portal AnalitikaIzvor

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović vodio je Indijanu do pobjede nad Sakramentom sa 17 poena. Dva manje dodao je Jang, a 14 je postigao Viktor Oladipo.

U redovima Kingsa, koji su pretrpjeli peti poraz u šest mečeva, najefikasniji je bio Foks sa 18 poena, a 12 je dodao Rendolf.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović postigao je sedam poena za 28 minuta provedenih na parketu. Bogdan je imao i dvije uhvaćene lopte, dvije asistencije i jednu blokadu.

Lejkersi su u Los Anđelesu savladali Detroit sa 113:93, a najefikasniji u dresu "jezerdžija" bili su Rendl sa 17 poena i Kuzma sa 16.

Detroit su predvodili Heris i Džekson sa po 18 poena, a Andre Dramond je ostvario "dabl-dabl" sa deset poena i 12 skokova. Boban Marjanović nije dobio priliku.

Oklahoma je savladala Milvoki rezultatom 110:91, a najefikasniji u dresu Tandera bio je Pol Džordž sa 20 poena. Entoni i Grant su dodali po 17, a "dabl-dabl" učinak imali su Vestbruk i Adams.

Vestbruk je ubacio 12 poena, imao deset uhvaćenih lopti i imao devet asistencija. Adams je imao 14 poena i 11 skokova.

Adetokunbo je odigrao odličan meč, ubacio je 28 poena, ali to nije bilo dovoljno Milvokiju da izbjegne poraz.

Devin Buker je sa 32 poena vodio Finiks do pobjede nad Bruklinom 122:114. Džejms je dodao 24.

Rasel je postigao 33 poena u poraženoj ekipi.

Portal Analitika