Fudbal

LŠ: Šest klubova ima šansu, ko može do 1/8 finala?

Večeras počinje četvrto kolo Lige šampiona, a plasman dalje mogu da ovjere Mančester junajted, Bazel, Pari Sen Žermen, Bajern, Čelsi, Barselona i Juventus.
LŠ: Šest klubova ima šansu, ko može do 1/8 finala?
Portal AnalitikaIzvor

Murinjova ekipa ima devet bodova u Grupi A i dočekaće Benfiku, a pobjedom uz trijumf Bazela nad ekipom CSKA bi uz švajcarsku ekipu mogla da obezbijedi plasman dalje.

Junajted, PSŽ i Bareslona su jedine ekipe koje imaju sve pobjede, uz Bešiktaš koji će svoju utakmicu četvrtog kola igrati u srijedu.

Slična je situacija i u Grupi B, u kojoj PSŽ dočekuje Anderleht, a Bajern gostuje Seltiku, gdje će obje ekipe tražiti šansu da pobjedama dva kola prije kraja osiguraju mjesto u osmini finala.

Neizvjesnije je u Grupi C, gdje Čelsi ima sedam bodova, ispred Rome sa pet, Atletiko Madrida sa dva i Karabagom sa jednim. Čelsi će pobjedom biti na korak od plasmana, a može i definitivno da prođe dalje ako pobijedi Romu u gostima, a Atletiko kiksne u Madridu protiv debitanta Karabaga.

Barselona u Grupi D ima maksimalan učinak i protiv Olimpijakosa u Atini ima veliku šansu, iako će grčki klub imati veliki motiv pošto do sada ima sva tri poraza. Juventus ima šest bodova i proći će dalje ako pobijedi Sporting u Lisabonu, a Barselona savlada Olimpijakos.

Izvor: b92.net

Portal Analitika