Društvo

I sjutra višesatna isključenja

Dijelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra višesatna isključenja
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima se ugrađuju brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Grlić i Ćurilac.

U Beranama će nova brojila biti ugrađivana na lokacijama Beranselo II, Balabanda, Četvrte crnogorske, M. Jovančevića, D. Vujoševića, SUP, Sacina bara i Budimlja.

U Podgorici će, zbog radova na mreži,od osam i 30 do 15 sati bez struje biti Dječji vrtić u Momišićima i naselje oko njega, od devet do 16 sati pet solitera u ulici Serdara Jola Piletića i dio naselja iza njih.

Od deset do 13 sati bez struje će ostati Dušići, Kodra, Sukuruć, Lekovići, Vladne, Vranj, Dubrava, Vuksanlekići, Kodrabudan, Dreševići i Podhum.

U Danilovgradu će, od deset do 17 sati, bez struje biti Dobro Polje i Glava Zete.

U Nikšiću će, od pet do pet sati i deset minuta i od 14 do 14 sati i deset minuta, bez struje biti Neckom, Metalac, Brlja, Voli, HD Laković, Dekor Iva, Autobuska i željeznička stanica, MI Goranović, Booster doo, ul. Vuka Mićunovića, ul. Njegoševa, Kličevo, Kočani, Straševina, Broćanac, Bogetići, Vrtac, Upravna zgrada EPCG, Upravna zgrada Rudnika Boksita, Tunel Budoš, Ibon, Mex i Okov.

Od osam i 30 do 15 sati bez struje će ostati Stubica, Paprati, Cerovo, Bogetići, Drenovštica, Vitasojevići i Milojevići.

U Herceg Novom će, od devet do 12 sati, bez struje biti Bijela, a od devet do 13 sati Baošići.

U Ulcinju će, od osam do 14 sati, bez struje ostati naselje Pinješ, iznad spomenika prema Vučkovićima.

U Pljevljima će, od osam do 15 sati, bez struje biti Hoćevina, Kalušići i Meki Do.

Na Žabljaku će, od osam do 17 sati, bez struje biti Junča Do, a od deset do 16 Suvodo, Zminica, Novakovići, Okruglica, Merulja, Rudinovača, Bare Žugića i Dobri Nugo.

U Šavniku će, od osam do devet sati, bez struje ostati mjesna zajednica Boan, a od deset do 16 sati Duži, Dubrovsko, Komarnica, Petnjica, Pošćenje, Kutnja Njiva, Gornje i Rudo Polje.

U Rožajama će, od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti naselja Vuča, Pripeč, Malindubrava, Crnča i Dračenovac, dok će u Bijelom Polju, u istom terminu, bez struje biti Gevčina.

U Mojkovcu će, od devet do 13 sati, bez struje ostati Bjelojevići.

U Kolašinu će, od devet do 15 sati, bez struje biti Đuđevina, Raičevina, Petrova Ravan, Smira, Podi, Drijen, Sreteška Gora, Uljari i Sela, a od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta Bistrica.

U Beranama će, od 12 do 15 sati, bez struje biti Kurikuće, Vuča i Glavaca.

U Petnjici će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Radmance,Donja Vrbica i Trpezi, a od devet do 14 sati i 30 minuta Tucanje.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Mina

Portal Analitika