Crna hronika

Uhapšen maloljetnik zbog sumnje da je opljačkao diskont pića

Službenici Centra bezbjednosti Podgorice su preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno na štetu diskonta pića „Solutions Store“ i tom prilikom lišili slobode maloljetnika zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.
Uhapšen maloljetnik zbog sumnje da je opljačkao diskont pića
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno 25.10.2017. godine oko 17,00 časova na štetu diskonta pića „Solutions Store“ u ulici Moskovskoj, i tom prilikom lišili slobode D.D. (14) iz Podgorice zbog sumnje da je počino ovo krivično djelo zajedno sa krivično neodgovornim maloljetnikom D.M. (13) iz Podgorice. Oni su, kako se sumnja, iskoristili nepažnju zaposlene radice, ušli u unutrašnjost objekta, otključali registar kasu i otuđili novac u iznosu od oko 1.700 eura, nakon čega su se dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu.

Dio otuđenog novca je pronađen i biće vraćen vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.D. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, dok su spisi vezani za ovo krivično djelo a u vezi sa krivično neodgovornim maloljetnikom D.M. dostavljeni tužiocu na upoznavanje.

 

Portal Analitika