Podgorica

Komunalne usluge intervenisale na 63 lokacije

U toku protekle nedjelje, ekipe službe održavanja javne rasvjete gradskog preduzeća Komunalne usluge su u sklopu redovnog održavanja objekata javne rasvjete intervenisale na 63 lokacije na teritoriji Glavnog grada, i Opština u sklopu Glavnog grada Golubovci i Tuzi. Na osnovu neposrednog obilaska terena, prijava građana, nadležnih organa i prijava koje nam stižu preko call centra “sistema 48”, izvršena je kontrola, registovanje i otklanjanje uočenih nedostataka, saopšteno je iz Glavnog grada.
Komunalne usluge intervenisale na 63 lokacije
Portal AnalitikaIzvor

Po tom osnovu izvršena je zamjena 72 neispravne  sijalice. 12 prigušnica, 9  upaljača, 9 osigurača i dva uklopna sata.

Što se tiče investicionog održavanja objekata javne rasvjete, ovo Društvo je planiralo da u toku tekuće sedmice radi na zamjeni postojećih svjetiljki sa novim LED svjetiljkama na više lokacija na području Glavnog grada i Tuzi. Tom prilikom biće izvršena zamjena svjetiljki na slijedećim lokacijama: Ulica Velimira Terzića, parking oko Doma zdravlja u Bloku V, dio Ulice Đoka Miraševića u Bloku VI, selo Vladne, Dinoša, Božaj, Karabuško polje. Napominjemo da se sa ugradnjom novih LED svjetiljki postiže ušteda u potrošnji električne energije i do 80%.

Osnovna djelatnost Komunalnih usluga d.o.o. Podgorica je održavanje objekata javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i TK infrastrukture na gradskom i vangradskom području. Stručne ekipe ovog Društva svakodnevno vrše kontrolu rada objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije na svim saobraćajnicama i javnim površinama po prioritetima. Uočene probleme i nedostatke otklanjaju efikasno i u najkraćem roku.

Sve eventualne kvarove na objektima javne rasvjete i svjetlosne signalizacije građani mogu prijaviti putem telefona na broju 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u ul. Zetskih vladara bb svakog radnog dana od 07:00-15:00h. Takođe, prijave se mogu slati putem aktuelnog call centra “sistem 48.

Portal Analitika