Fudbal

Veterani Budućnosti se poigravali sa sportskim novinarima pod reflektorima

Nekoliko duela sa zaposlenima u FSCG, gostovanje veteranima Berana, pa dva meča protiv velikih imena Sutjeske i sada okršaj sa legendama Budućnosti ekipa Sportskih novinara i prijatelja odigrala je još jedan u nizu prijateljskih duela na terenu velikih dimenzija.
Veterani Budućnosti se poigravali sa sportskim novinarima pod reflektorima
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj je možda bio i nekako najspecifičniji, ne toliko zbog igre, koliko zbog prelijepog ambijenta, ali i imena protivničkih igrača u noćnom terminu pod reflektorima pomoćnog terena FK Kom na Zlatici sedma sila je glatko poražena od veterana Budućnosti 4:0.

Plavo-bijeli su dominirali tokom sat vremena igre, postigli četiri, a mogli još toliko, golova, novinari i društvo imali su tek nekoliko šansi da ugroze gol Milete Radulovića, ali i privilegiju da igraju protiv majstora. I uživaju u onome što i sada rade Brnović, Barac, Orahovac, Mijović, Nikezić i ostali iz tima koji bi bio enigma za većinu timova sadašnje Telekom 1. CFL.

PODGORICA - Pomoćni stadion Koma na Zlatici.

Sudije: Novović, Ćetković i Glavičanin. Strijelci: Brnović, Nikezić 2, Orahovac.

Veterani FK Budućnost: Mileta Radulović, B. Brnović, H. Đoković, Barac, Đurović, Z. Mijović, Perović, Nikezić, Milan Radulović, Stamatović, Rabrenović, Orahovac.

Sportski novinari i prijatelji: M. Đoković, Šuković, G. Đoković, Brajković, Milačić, Perović, Krivokapić, Koprivica, Ivanović, Aleksić, Mijović, Kostić, Ratković.

Dnevne novine

Portal Analitika